Bebegimveben0811- karnımdaki geçmeyen ağrıdan dolayı acile gitmiştim bir gece . Bebiş hiç bakmadan kan idrar aldılar ve enfeksiyondan dolayı ağrın dediler serum taktılar ilaç yazdılar gönderdiler. Diğer gün devlet hastanesinde ki bir kadın doğuma gittim ilacı kullanayim mi diye göstermek istedim çünkü acildeki doktor sadece pratisyen hekimdi. Her neyse doktor muayene etmek istedi. Açılmamı fark etti ve direk antalya akdeniz üniversitesine sevk edildim. Bu arada kendim de özel hastane takipliyim direk doktorumu aradım ve gittim nst ye bağladılar düzenli sancılarım vardı çok sık. 2 cm açıklık ve suyumuz çok azalmıştı o gece orada yattım sabahına antalyaya gittim küvezi olan bir yere gitmelisin dedi herkes çünkü 30 haftalıktık ve minicikti. Antalyaya gidince beni direk doğumhaneye aldılar resmen cehennem gibi birşeydi o gün . Covit testim falan yapıldı hazırlandım saatlerce orada yattım sonra geldiler ve küvezimiz yok dediler doğunca bebeği başka biryere göndeririz ama ambulansta ölme ihtimalini göze al dediler . Bende imza atarak ağlaya ağlaya çıktım hastaneden. Tüm hastaneleri dolandım ve kimse kabul etmedi takipli hastası olamadığım için ve haftam küçük olduğu için ee tabi bu olaylar olurken mecbur yakın arkadaşım ve ablam bebişin herşeyini hazırlamaya başladılar. Sonra tekrar kendi doktoruma dönmek zorunda kaldım . 1 hafta yattım ve yoğun bir tedavi gördüm hala da görüyorum ama çok şükür bugünlere geldik. O kadar ani olup gözümüzü korkutunca mecbur hazırladılar 🤷♀️