Nslhn15 Cemreninannesiii doggum yaptıktan sonra odaya gecince bana tek kişilil oda demk gelmişti ona ücret ödemiştim üç sene önce 500 max diyim. Birde international diye bir bölümü var sanırım o bi tık fazla üzretle vip oda gibi tutabiliyosunjz aman aman lüx değilde işte 1+1 gibi ama her zaman yer olmuyo. Şuanki fiyatları tam vilmiyorum ama normal doğum 3 bine yakın doc veya prof extra 6000 e yakın bişey alıyo sanırım eger doktor talep etmiyosan kim varsa o doguruyo asistan yani. Beni ebe dogurdu asistan bitimine geldi kesti yanlış dikti keske dedim ebe tek olsaydı doktor geldi batırdı
Cemreninannesiii Nslhn15 benim doğum zorunlu sezeryan olacağı için sanırım önceden anlaşma yapabilirim teşekkür ederim gittiğimde sorayım güncel bir bilgi alırsam buraya yazarım
designermom [silindi] ben yaptırdım aralikta 300₺ cnm ama muayene ücretleri çok arttı kesin ikili test de artmıştır
[silindi] designermom galiba ben de sadece detaylı yaptırıcam çünkü önceki gebeliğim riskliydi. Detaylı ne kadar peki biliyor musunuz kime yönlendiriliyor beb fatih ek binaya gidiyorum
Cemreninannesiii [silindi] Detaylı usg 800 tl olmuş yılbaşı zammıyla birlikte ve merkez binadaki prof.mehmet serdar kütük yapıyor
designermom [silindi] canım Mehmet Serdar kütük benim doktorum ikiliyi o yapıyor arkadas da yazmış detaylıyı da o yapıyor sanirim
Cemreninannesiii Bugün güncel fiyat aldım uzman doktorlar normal ve sezaryen 2750 tl doç 5000 tl( iki kişilik oda fiyatı+covid testi+bebeğin ilk testleri) tek kişilik oda fiyatı geceliği 400 tl
Aysenurysr Cemreninannesiii Merhaba . Doçenti çagirirsan toplam 5 bin değil di mi? 2750 +5000 değil mi?
Cemreninannesiii twohones evet 32. Haftadayız doğumu da orada düşünüyoruz doktorumdan çok memnunum ☺️
twohones Cemreninannesiii doktorunuz kim acaba? Ben ssvd istiyorum inşallah o yüzden gelmek istiyorum 🥰
twohones Cemreninannesiii çok duydum bende gitmek istiyorum inşallah 🤲🏻Dilerim sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🤲🏻🤍
Cemreninannesiii twohones gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza🤲🏻
_merve_ky Ben de bezmialem Nuriye Ünsal için randevu aldım. Çok övüyorlar bu doktoru. Bilgisi olan var mı,bir de her muayene için randevu almak gerekiyor mu yoksa doktor kendisi mi gün veriyor. Randevu almak çok zor
Nslhn15 Asenaguney takibimi serdar kütük yapıyordu ama dogumuma gelmedi taşınıyorum dedi. O gece asistan berfin diye birisi vardı dikişlerimi atarken uyuyodu zaten
designermom Nslhn15 merhaba benim doktorum da kendisi normal doğum mu yaptınız bir de Serdar hoca cep nisanı vermiyor dimi asistanı ile iletişime geçiyorsunuz