Gnysrp Sevdaelmc doktordan doktora fark ediyor Memorialin sayfasında üçret bilgisi hakkında form var onu doldurunca arıyorlar sizi istediğiniz doktorun doğum ücretini öğreniyorsunuz
minimalannee Sevdaelmc Aralık 27 sinde gitmiştim 4200 dediler sezeryanve normal doğum içinde Zelal hoca doktorum
Sevdaelmc minimalannee normalde 36+4 ama usg göre 37+6 gelişime göre alınacak büyük ihtimalle sezeryan olucak doğumum benim o yüzden 10-13 arası inşallah doğumum siz kaç haftalıksınız 😇
minimalannee Sevdaelmc 38 haftalık benimde..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 Bu arada bugünde kontrole geldimde zam gelmiş muayene ücreti 429 TL olmuş zelal hocanın dolayısıyla doğum ücretide değişmiştir kuzum🤦🏻♀️
Efemgul Dogum ve muayene ücretleri ve bazı testler dahil olmak üzere 5.500 geliyor dogumumla birlikte kısmetse mayıs sonu haziran 1 2 gibi dogum yapacağım paket aldık Burhan hoca doktorum
Sevdaelmc minimalannee amin canım sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza 😍 yine bir zam🤦🏻♀️ İnş cok yükselmemiştir doğum
Sevdaelmc minimalannee ooo baya artış olmuş allahtan doğumlarımız cok yakın tek iyi yön bizim için bu sanırım 🤦🏻♀️
minimalannee Sevdaelmc benimki kanala girmemiş daha ya inşallah uğraştırmadan gelirler🙏🏻 Sen kendin mi sezeryan istiyorsun canım Cinsiyeti ne bebeğinin
Sevdaelmc minimalannee sağlıkla gelsin canım inşallah 🤲🏻 Hem kendi isteğim canım hemde ben romatizma hastasıyım bebeğime geçmemesi için gelişimi sağladığı an alalım demişti doktorum oda etken gerçi o olmasa ben sanırım yine sezeryan tercih ederdim 😇
minimalannee Sevdaelmc hadi bakalım canım inşallah acısız sancısız doğumun olur 🥰 Oğlumuz olacak bizimde canım ☺️
Sevdaelmc minimalannee amin inşallah canım sende sağlıcakla kucağına al inşallah hemencicik bir avazda kurtul inşallah 🤲🏻🥰