Htcgny68 anneligicokksevmisbiri bende hep normal kılıyo dum ama 29 haftalığım artık oturarak kılıcam çok zorlanıyorum çünkü
Hayallerim95 anneligicokksevmisbiri valla bende 27. Haftadayım ama bi kaç haftadır ara ara oturarak kılıyorum sanki birden kalkamıyorum gibi bide bacaklarımı çok birleştiremiylrym kasığım ağrıyor şimdiden böyleysem 30. Haftadan sonra nasıl olacam bilmiyorum valla😅
Zuhalbrl anneligicokksevmisbiri beenn.. sandalyede kılıyorum . Allah kabul eder inşallah karnımiza çok baskı oluyo kalkarken zorlanıyorum
Yagmur2210 feyza2305- bn 21 haftaligim bı kaç hafta önce başladım çünkü çok zorlanıyordum hala öyle devam Allah kabul ederse İnsAllah 🤲
Yagmur2210 anneligicokksevmisbiri Bnce hiç kilmamaktan iyidir canım niyetimiz görevimizi yapmak kalbimizi ferah tutalım Allah kabul eder İnsAllah sonuçta keyfi bir durum değil bn internetten de çok araştırdım bir mahsuru yok diyor
Osge01 Ben sadece rükuda ayaga kaliyordum ama sandalyede kiliyordum .sunan 38 im ayakta duramdigim icin hep oturarak kılıyorum sandalyede .daha iyi bilen vardır belki .rabbim kabul etsin ben bu şekilde yapıyorum
anneligicokksevmisbiri Htcgny68 evet bende öyleyim sadece tekbir alırken ayakta alıyorum diğerleri hep oturarak bugün başladım inşallah kabul olur acaba erken mi diye düşündüm
Gebe111 anneligicokksevmisbiri 33ten beri sabah namazına ayakta başlayıp oturarak devam ediyorum dizlerim ödemden bükülmüyor çok ağrıyor o yüzden inşallah Allah kabul eder 🤲🏻 Bir iki kere yorulduğumda diğer vakitlerde de yaptım ne yapayım çok ağrıyor bunun da karşılığı olduğunu düşünüyorum olduğu kadar dinde zorlama yoktur elimizden geldiğince ki hamilenin oturması sevap kalması sevap zikiri sevap karnında can taşıyor diye biliyorum
diamond2635 anneligicokksevmisbiri valla canım benim tüp bebek başından beri oturarak kılıyorum.35. Haftamdayım allahım kabul etsin inşallah
Melekk12 anneligicokksevmisbiri valla kuzum ben 14 haftalığım kuyruk sokumum ağrıdığı için oturarak kılıyorum ara ara
Bsraoztop Bende oturarak kılıyorum 10+4.. düşük tehlikesi var ayakta duramıyorum.. Allah kabul etsin. Bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Btl-Als Bende 7+5 arada başım dönüyor ama zorda olsa ayakta kılmaya çalışyorum eğer zamnla düzelmesse oturarak kılmayı düşünüyorum Allah’m inşallah kabul eder 🤲🥰