Yeniannebirkiz sevo_asc çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için Rabbim hiç bi kadının kucağını boş bırakmasın Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin banada doktor kilo vermeden kalamazsın dedi bu şekild olmaz pocos var dedi vs vs ama Rabbim ol deyince oluyor onu anladık
Semaen Yeniannebirkiz ben 80 le hamile kaldım 27 haftalık olduk 91 olmuşum doktorum 90 ı gecmiceksin diyor cok stres oldum ya bende
guzelbebegimmmmm Yeniannebirkiz 78le hamile kaldım. 5 kilo vermiştim. 30 haftalığım. Daha yeni 77-78 oldum
Sky2022 86 ilehamile kaldim 35 haftaligim 96 oldum ama kiloyu son ayda aldim resmen bide riskli hamilelikti hic hareket edemedim anca evde 15 dakikalik ayakta kalma surelerim oldu.
miranbeyinmothersi Yeniannebirkiz canım bende tüp mideliyim 5 aylık ameliyatlıyken korunurken hamile kaldım ilk gebeliğim benim. 95 kiloyla kaldım. 90 kadar düştüm , suan 97-98 arasında gidip geliyorum canım. 32 haftadayım böyle geçiyor benim
eslemsi Ilk kizima 73le kaldim 90la doguma gittim simdi ikinciye supriz kaldim 68le bunda bilmem kacla gideriz doguma sinra veriliyor ama sut verdikce