Helena Hayırlı geceler herkese aranıza yeni katıldım 🤗 öğreneli 1 hafta oluyor herkes gitme boşuna görünmez zaten demişti zar zor 1 haftayı bitirdim 😄 sizce gitsem görünürmü bebek yoksa zar zor 1 hafta daha bekliyip 6. Hafta mı gideyim🥲
K_k1905 Helena alttan ultrason da görünür bence garanti 7.hafta da gidin hem kalp atışlarını da duyarsınız
karakiz1 Helena Saglik ocaginda tsh degerinize falan baktirdiysaniz biraz bekleyin eget baktirmadiysaniz zaman kaybetmeden gidin derim
karakiz1 Helena Düsüge sebeb oldugu icin düsük olmasa bile bebekte bir engel olmamasi icin bence beklemeyin idrarda enfeksiyonunuz varmi yokmu ona bile baktirmaniz gerek
Helena karakiz1 sağlık ocağına gideyim ozaman daha önce de kan vermiştim bakmışlardı bir problem yoktu ama gebelik başka tabi yine gideyim ben. Sağol canım 🤍
Benur Helena canim suan bebek olusmamistr zaten kalp atisi bile gelmemis olabilir gidince keseyi gorursun anca
Serapcemre Sağlık ocagına hamıle oldugunu bildirdiğiniz de zaten kan alıyorlar hatta doktor bana keseyi gör gel bir daha kan alcam dedi almıyorsa bile söyleyin neyiniz eksik görürsünüz:) bu arada 7.hafta en ıdeal hafta leke vs yok bekleyın ıkı hafta:)
Helena Serapcemre evet ben öğrenir öğrenmez gidecektim ama arkadaşlarım gitme dedi öyle bekledim. Şimdi işte 5 haftalık oldu son adet tarihine göre. En iyisi sağlık ocağına testlerime tam yaptırayım öyle gideyim dimi
Sevdapl Helena geçen hafta 5+1 de gittim kese göründü. Bebek görünmedi yarın tekrar çağırdı bebek ve kalp atışı için.
Dlkkoge Helena şuan kese gözükür 6.haftada kalp atışı duyuyuyor şuan gidip 10 gün ücretsiz birdaha muayene oluyor bir hafta sonra birdaha gidebilirsin :)))
Helena ozgul__ birşey kaybetmem tabi de sık sık doktora gitmek istemiyorum inşallah bir sorun olmadıkça. O alttan muayeneler beni çok kasıyor 🥺