Ykalkn Merhabalaar, 6. Haftanın içindeyiz şuan ne halsizlik ne yorgunluk ne de mide bulantısı hiç bir şikayetim yok doktorum ters giden bir durum olmadığını ve hatta epey şanslı olduğumu söyledi. Sizde durum nedir? Benim gibi geçirenler var mı?
Selda96 Ykalkn 6+2 yim su an icin sukurler olsunki bi sikayetim yok uzun sure ayakta durdugumda yada kendimi yordugum arada belim agriyor yada kasiklarim agriyor bask bi problem yok kuzum insallah boyle ilerleriz mide bulantisi ve kusmadan cok korkuyorum
BusraOzhan Ykalkn benim ilk gebeliğim aynı öyleydi ikinci hamileliğim 6 haftalık hamileyim mide bulantım yok ama halsizlik yorgunluk beni mahvediyor kızımda 2,5 yaşında bu memlekette kimsem de yok mahvoluyorum. 🤷🏻♀️
Ahlahanim Ykalkn balım yat kalk dua et. İlk 4 ay hamile gibi değildim hiç. ne bulantı ne kilo alımı. Ama 4.aydan sonra bulantılarım başladı suan 8aylığım ve hala yediğim midemde durmuyor 🤭 😔
Kubrailkan Benim o haftalar sadece yorgunluk vardı midem bulanmiyor diyordum ama şimdi 23.haftadayim hala kusuyorum 😅🙊 belirtiler herkeste farklı olabiliyor,çok şükür bebiş iyiyse önemi yok 🙏🥰 hatta doktor haklı şanslısınız 🥰🥳
kuzeymomsss Ykalkn bence de çok şanslısın ben o haftalarda halsizlikten yataktan kalkamıyordum sürekli kusuyordum çok şanslısın
Elifdemireel Ykalkn 5+3 üm bende mide bulantım çok var😢 bugün bi içimde sıkılma daralma oldu ve bişiler yeme isteğim geldi 😢😢