Demetglrr 37 haftalık hamileyim bebeğim hareket ettikçe vajina içinde sancı oluyor bu öyle bir sancı ki dayanılmaz bağırıyorum resmen bir de yürüyemez hale geldim yürürken çok aşırı baskı ve vajinada sancı oluyor ne yapmalıyım
N1i2s3a4- Demetglrr 39+3 üm. Son 1 haftadır bende aynı durum var. Aniden çığlık atıyorum resmen. Vajinamı oyuyorlar sanki.
dugmeannesi Demetglrr aynısını 29. Haftamda yaşadım yuremiyordum aniden sancı giriyordu. Evin içinde resmen o sancı girdiğinde çığlık atıyordum vajinadan makata kadar içten kesiyorlardi sanki . Dayanamadım acile gittim bebeğin ayakları aşağıda o yapıyor dedi doktor bir hafta çektim sonra bebek çekti sanirim ayaklarını geçti kendiliğinden . Bol su içip yatıyordum
Liyuzamom Demetglrr yürürken bende öyleyim ya dün yürüyüşe çıktık yarı yoldan döndük doğuruyorum sandım o nasıl bi sancıydı Allahım birde karnım taş kesildi zaten gece de rahim ağzında çok ağrı vardı
prensesannesiiiiiiii Demetglrr ay o haftadayız benim de öyle asırı baskı hissediyorum yürürken sanki altımda bez var gibi bi his oluyo 😂
Ecem0222 Bende 36 dayım 30 haftadan beri öyleyim doktorda herhangi bir sey demiyor . Yürümek işkence oldu
Yagmurdgdgn13 N1i2s3a4- ben de 36 haftalık hamileyim nedeni ne acaba resmen rahmim yırtılacak gibi bebek gelmeye çalışıyor diyorum artık.
Demetglrr Al benden de o kadar ayakta durmak işkence zaten tuvalet yollarında kaldım 5 dk da bir tuvaletteyim ama benim otururken de sancı vuruyor vajina ma zıplıyor um yerimden
Popcorn Ben de yürüyemez oldum 28+2 deyim hele sol kasıkta ve sol iç bacağımda çok. Ayakları aşağıda olunca tekme attığında makatımda vajinamda hissediyorum ben de ağrıyı bilmiyorum 2 hafta sonra kontrol var bakalım