selinbirincisezen Merhaba hanımlar, 6+1 de biraz kanamam oldu progestan iğne vuruldum, şimdi de sabah akşam hap olarak içiyorum, lekelenmelerim devam ediyor benimle aynı durumda olan annelerimiz var mı? ☺️💕
Busra1y Mutlaka doktoruna danış bunu. Gebeliğin hiçbir haftasında Kanama lekelenme normal değildir, hatta perinatoloji ye basvur derim ben. Sağlıkla kucağına al
selinbirincisezen Busra1y Danıştım ya çok korktum hatta iğneden sonra kanamam durdu ve hap kullanmamı hep dinlenmem gerektiğini söyledi pıhtılı ve normal kanama olmadığı sürece korkma dedi 🥺🙏🏻
Nesecakmak Benimde aynen 6. Hafta itibariyle kanamam olmuştu iğne ve progestan tedavisi oldum üstelik çok stresli bir dönemdeydim tayinimiz çıkmıştı dinlenmem gerekirken doğru dürüst oturamadım bile ama çok şükür geçti canım kanama kanallarım bir süre aktif devam etti ama üç kez ağızdan progestan kullandım günde vajinalde kullanılıyor fakat doktorum bu şekilde önermişti şu an 36. Haftamdayım şükür hala kullanıyorum günde bir kez korkma iyi düşün iyi olsun ❤️
selinbirincisezen Nesecakmak bana günde 2 kere verdi ama sabah akşam tok karnına 🙏🏻 Acaba neden 3 kere kullandınız ki
Nesecakmak Bana sabah öğle akşam tok şekilde kullandırdı doktorum yaklaşık iki ay kadar canım sonra ikiye düştük
selinbirincisezen Nesecakmak anladım canım benim inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi çok stresli bir dönem👼🏻🥺
Nesecakmak Amiiin inşallah sen hiç stres yapma su gibi geçecek zaten tadını çıkar onunla konuş bizi bırakma de annesi inan çok söz dinliyorlar ❤️🙏