minikkuzuannesi Kızlar 13+6 haftalık gebeyim karnımın alt kısmında bi acı var elimi dokunduğumda eğilip doğrulduğumda falan acıyor. Bi kaç gündür öksürüyorum karnımın yanları da acımış ama alt kısmında daha çok acı var. Bu haftalarda var mı böyle yaşayannn
Prensimmmmmm minikkuzuannesi o haftalarda normal bebek kendine yer aciyo iç açılman oluyor korkma bi süre devam eder ama sen genede dr danis
Yagmurdgdgn13 minikkuzuannesi normal canım bebek büyüdükçe bu agrı daha fazlalaşacak bende de öyle doktorumda normal dedi.
minikkuzuannesi Prensimmmmmm 2 gün sonra gideceğimm inşallah onun için acıyordur teşekkür ederim cevap için 💜
Prensimmmmmm minikkuzuannesi iç rahmin dar ise açılmalarin zor olur çok canın yanar bebek hareket ediyor büyüyor ve organların bile değişiyor bedeninde çok değişimler oluyor oyuzden normal korkma ama kanaman olmadığı sürece skinti yok sen genede dr gittiğinde soylersin
minikkuzuannesi Prensimmmmmm ne kadar devam etti acılarınız.9. Haftada kanama geçirdim istirahat ediyordum 2 haftadır yavaş yavaş normale dönüyorum ama yine ev işi falan yasak öksürükte başlayınca daha çok acımaya başladı korktum ister istemez kanamam yok ama inşallah geliştiği içindir.
Prensimmmmmm minikkuzuannesi 9 haftalik kanama normal yerleşme kanaması denir bazı kişilerde ilk 3 ay olur bende kanama 3 ay her ay oldu az ama çok deyil şuan 35 haftalik hamileyim sancılar ise kişiden kişiye göre değişir hiç belli olmaz
minikkuzuannesi Prensimmmmmm çok teşekkür ederim soracağım doktora Allah sizin bebeğinizi de sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 😊
minikkuzuannesi Yagmurdgdgn13 valla tek ondan olsun razıyım ilk gebelikte olunca herşeyden korkuyor insan . Allah hepimizin bebeğine sağlık versinnn