Burcusahinnn Arkadaşlar 31+5 haftamdayım. 2 gündür bebeğimi çok aşağıda hissediyorum ve hareket ettikçe vajinamı çok sızlatıyor ve canımı acıtıyor. Bu haftalarda olup bu durumu yaşayan var mı acaba normal midir
Yamanne Burcusahinnn Şimdi uygulamaya benim gibi olan biri varmı diye girdim karşıma çıktınız tekmeler hep aşağıda sanki tekme atınca heran suyum gelecek gibi sürekli korkudan kontrol halindeyim sağıma yattım şimdi yer değiştirsin diye Maşallah çok güçlü vuruyor ama korkutucu 2. hamileliğim 31+6
pieceofcake Burcusahinnn ben de geçen hafta bu sebepten doktora gittim bebek ters dönmüş meğer oturur pozisyondaymış🤦🏻♀️ 29. Haftadayım inşallah döner tekar baş aşağı
Mavisinannesi2 Burcusahinnn brnimde oluyordu doktor magnezyum verdi 2 gün içmeme rağmen baya rahatlattı
Yagmurdgdgn13 Burcusahinnn demek ki 30lu haftalardan sonra bu durumla karşılaşıyoruz diğer hamileliğimde hatırlamıyorum böyle oluyor muydu diye bebek resmen çıkacak gibi vuruyo bende bazan ürküyorum su an 36 haftalık hamileyim daha da fazlalaştı
Burcusahinnn Yamanne demek ki yalnız değilmişim bende öyle hissediyorum sanki her an doğumum başlıycak gibi canımı acıtıyor ve baskı yapıyor
Telasli-anne pieceofcake bende aynı durum 29 haftadayım dönerken hissetmedim ama döndüğü zaman aşırı ağrı bulantı bedenim de tuhaf bir şey hissettim. Şuan ters duruyor dedi doktor dönme ihtimali var dedi ama doğuma kadar bu ağrıları sancıları fazlasıyla çekecekmişim bide ağrıyan yerinin ters tarafına yat ters pozisyon kullan her zaman her işte dedi bilginiz olsun.
dilarakocc Ya bende yere eğilmiştim aniden kalktım dinleniyorum ama belimde bacağımda hep ağrı var sizce bişey olurmu
Burcusahinnn dilarakocc kaçıncı haftadasın canım ani hareketlerde ağrılar genelde normal sayılıyor inşallah seninkide normaldir
Tazegelin12 Burcusahinnn 2 gün önce kontrolde bende aynı şeyi sordum 33 haftalıktık doktor artık bebek iyice büyüdüğü için normal olduğunu söyledi baskı falan olabılırmış