Bernako Acemianne__ eve benimde iki gündür böyle normalde aşırı bir hareketli bebekti. Dün çok dışardaydım eve geldim. Biraz hareket etti uyuduk. Sabah baktım tık yok hemen çikolata meyve süt yoğurt yedim etti hareket dedim oh be
Acemianne__ Bernako ☺️☺️☺️ obur demekki hey Allahım 😂 çok hareket edince kızıyosun etmeyince ödün kopuyor annelik kafası cok başka
Acemianne__ esmerrmm 😂😂😂 benimki de ilk defa uyudu o yüzden bu kadar korktum. doğunca da aynı oluyor diyolardı doğru mu yani 🤩 kıyamam ya her türlüsü zor bu işin
Acemianne__ iki_tospik_annesii niye böyleyiz ya 🥺 tadını çıkarın diyolar ama nasıl olcak o iş korka korka
iki_tospik_annesii Acemianne__ Senin ilk bebe galiba kuzum ondan da çok tedirğin oluyor insna 🥲 Benim ikinci bebe 😂 peki ben niye böyleyim 🥺🥺 Dpgduktna sonrada ne olur 5 dk daha fazla uyu diye yalvarıcaz ama nafile ksksksk 😂😂
Bernako Acemianne__ ay aynısını yaklaşık yarım saat önce eşim söyledi😂😂 allahım dedim şaka yaptım etsin yırtsın beni gıkım çıkmıcak söz 😂😂
iki_tospik_annesii Acemianne__ Ayyy ilkinde eşimle aynı yatakta uyumuyorduk 😂😂 ya yanlışlık eşim uykuda bana vururse bebeğe birşey olursa falan diye 🤣🤣 9 ay ayrı yattık bacı ğardaş gbiii düşün kuzum 🤣🤣🤣 Şuan 19 ay 20 günlük canavar bi oğlum war 😁😁
Acemianne__ iki_tospik_annesii 😂😂😂😂 ayy kıyamam ya 🥺 Allah bağışlasın ben ikinciye cesaret edemem diyorum sende öyle demiş miydin nasıl karar verdin peki 😍
Sehnur Acemianne__ doğduğunda da uyudun dıye gözünün içine bakcan 😂 mesele benim şuan baktığım gibi 😂
Bebegimveben0811- Acemianne__ bende 34 olucak 9 dakika sonra 🤭 nasipse kesinlike ben artık kafayı onunla bozdum
iki_tospik_annesii Acemianne__ Amin canm inşallah 🙏♥️ İkinci bize sürpriz gbi geldi hiç ummadığım anda kaldım 😂😂 zaten zor bebegim oluyordu 2 buçuk sene olmadı çoçuğum sonrasında 3 düşük yaptım 🥺🥺 sonrada bi oğlum oldu doğumdan sonra hiç korunmadık 😁😁 oğlumun 1 yaş doğum gününü kutladık 2 gün sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim 😍😍😍
Sehnur Acemianne__ 2 ay 11 günlük uykusu sürekli değişiyor bi uyuyor bi uyumuyor benim canımı alıyor 😂
Acemianne__ Bebegimveben0811- Yok kuzum daha belli değil bizim ama şubatın başında gelir diye düşünüyorum bende ☺️
edanurbalci Acemianne__ kahkaha attım ya ahahhahaha kesinlikle bende öyleyim direk korku be ağlama başlıyo