Sukranerolkaradag Kızlar geçen tv de ilk defa gördüğümde bu kadar da olmaz dedim. Dizide aldatan bir koca ve kocasını elinde tutmaya çabalayan bir kadın. Dizi kapağı da karı koca yan yana, adamın kravatı metresinin elinde. Her şeyin yasak olduğu bir ülkede bu tarz bir dizi neden yayınlanabiliyor? Twitter'da dizinin ilk bölümüyle eleştiriler çığ gibi büyüyor.Bu diziyi oturup eşiyle izleyenler var mı?
Zhrnc Sukranerolkaradag artık herşey o kadar normal ki Dediğin gibi o metres 3 çocuğa rağmen ben evlenirim dedi Ben kız öğrenince ayrılır diye düşündüm ama cidden rezİllik İzlenmez ve kalkar umarım
Elifeyyup Sukranerolkaradag asla bende izlemem bu tür dizileei...hep gelecek nesilleri eşleri böyle bozuyorlar...aldatmak güzel birşey mis gibi dalgaya vurmuşlar bide
Tulayeyup Sukranerolkaradag kesinlikle izlemem ve de kimse izlemesin yakın zaman da da final yapsın. Edepsizlik resmen izlemedim ama sizin yorumunuzu ne olduğu belli. Artık her şeyi bu kadar normallestirmeye çalışma cabalari nedir anlamış değilim. 🙄
Ceyduygu Sukranerolkaradag Rezillik iğrençliğin bu kadarı. Zinayı sadakatsizliği anca bu kadar normalleştirebilirler zaten. İşin en üzüldüğüm yanı böyle bir senaryoda oynamayı kabul eden kadın oyuncular. Eşimle birlikte izlemedim izlememde kanalı dahi açmam gereksiz
Valiva Sigara alkol dizilerde sansürleniyor ama hala şiddet zina meşru şekilde mizah diye insanlara sunukuyor umarım en kısa sürede kalkar
Rojinn Sukranerolkaradag Böyle dizileri ne izliyorum ne de izletiyorum bulunduğum ortamda. kimse izlemezse zaten yayından kaldırıyorlar.Saçma sapan aldatma enses ilişkiler yok kumalar hep kadını hor gören ezik konumuna düşüren saçmalıklar
New_all Sukranerolkaradag aynem ben de herşeyi ilk bölümde bitirecekler sandım. Koz ayrışır ve ya kadın anlar bu dizinin ikinci bölümü olmaz siye düşündüm . Bakalım ne olacak gerçekten . Dizinin sonlarına doğru eşim de izlemeye başladı ay tepki vermemek için zor durdum ve tek kelie edemedik diziyle alakalı. İnşallah kaliteli bir çözüm bulurlar ezildik iyice bu ne 😩
Kader0498 Anlasilan tek yadirgayan ben değilmişim nasil bi dizidir insanlra neler aşılıyorlar resmen ya
Ozgeggrcn Sukranerolkaradag reklamında anladım ne bok bi dizi olduğunu asla izlemem de izletmemde nasıl normalleştiriyolar Anlam veremiyorum aşk ı memnuyla bu ülke anormalleşti
EdanurBa Sukranerolkaradag esimle izlemedim tabiki izleyipte öğrensin mi zamparalik nasıl yapılır ama izledim kötü bir film kötü bir örnek 😞😞
blackwhite Sukranerolkaradag bütün diziler aldatma üzerine artık bıktım bende erkeğin aklında yoksa da sokuyorlar
EdanurBa blackwhite kesinlikle herkes yapıyormuş gibi filmde bile öyle herkes yapıyor ben niye yapmıyım diyor adam 🤛🏻 Böyle olunca erkek kendinde bir eksiklik hissedebilir cok yanlış
Nergs199 Kesinlikle çok haklisiniz iğrenç bi dizi reklamını bile görmeye tahammül edemiyorum .millet gene keyifle karı koca izlerler herhalde
Papatyal Sukranerolkaradag izlemedim izlememde hayatimizi ulkemizi bu ve benzeri diziler mahvetmedimi zaten gençliği zehirliyorlar malesef yıllardır hemde. N.F.K dedigi gibi gençlik ozene ozene özünü kaybetti.
deletedmom321 Sukranerolkaradag fragmanı gördüğüm an aynı şeyi düşündüm. Ne hale geldik neleri normalleştirip insanları nelere özendiriyorlar amaç ne başka konu mu kalmadı da bunun komedisini yaptınız?!
Beratalpinannesii Sukranerolkaradag eşim gelmeden izledim o gelince kendi kapattı çünkü dizi hiç sevmez ama onla da izlemeye cesaretim yok valla ne bicim diziymis resmen erkeklere akıl veriyo pislikler 😡😠😠😠😳😬
buse_yildiz24 Sukranerolkaradag iğrenerek izledim gerçekten katılıyorum çok çok aptalca bir dizi komedi yapılmaya çalışılmış ama ben hiçbir sahnesinde gülümsemedim nedense ! eşimede izletmedim bir uğraşı buldum ona evin içinde 😏