Afro-dit Bfduam 13 haziran 2018 yılında rahim filmi çekindim hiç bir sorun yoktu 4 temmuzda hamile olduğu öğrendim rahim filmini adet bitiminden hemen sonra çekmişti yumurtlama gününü değerlendirdik doktor korunun demedi hiç çok şükür Rabbım nasip etti rahim filmi hamile kalmama vesile oldu rahim filminden sonra ara lekelenme oldu ağrı kesici ile antibiyotik yazmıştı doktorum
Bfduam Afro-dit aynen adet bitiminden hemen sonra çekiliyor. Bana vermedi Dr ilaç, o da ilginç kime neye göre veriliyor.
Kubosch Bfduam ben de de cekilmisti bu yaz. Tuplerde hic bi sikinti cikmadi. Rahim perdesi cikti. Hemen ameliyatini oldum. Filmden sonra 2 gun acik renk bi kanamam oldu. Ama hap filan vermedi doktor. Bayilmadan yapildi agrisiz oldu desem yalan olur agirliydi. Ben ameliyattan dolayi 2 ay beklemek durumundaydim bekledim o ay hemen hamile kaldim. Su an 18 haftaligim ♥️🤲🏻
Bfduam Kubosch aa çok şükür sonu güzel olmuş hamd olsun🤲 Ben cesaret edemedim korkumdan anestezili oldu, daha önce binislemde cok canım yanınca cesaret edemedim. echomardı, ordaki alet c kolluymuş acıtmazmış diğerlerine göre.
Fundish Nurss34 önce endokrine gittim hormonlar va her seye bakıldı mr a girdim hipıfiz bezime bile bakıldı.aüt hormonum yüksekti avakoda yiyerek düşürdüm .amh yani yumurta rezervim düşüktü bal arı sütü karışımı aldım tekirdağdan doğa arıcılık ! İyi bir kadın doğumcuya girtim hulisi bey ( ankara ) .rahim filmi anestezi almadan .sağ tüp tıkalıymış ! 3 kez ilaç berdiler açıldı 4-5 gün antibiyotik kullandım o kdar .filmden 10 gün sonra falan hamile kalmışım haberim yok :))
Bfduam babygirlmommy aynen kuzum benimde bu ay artış vardı kanamada ve daha sancılıydı, senin? diğer sonuçta inş senin gibi olur🤲
babygirlmommy Bfduam benim de öyleydi ve filmden sonra da sürekli adet sancısı çektim sanki. İnş emeklerinizin karşılığını alırsınız 🙏
Bfduam Defne000 önce geçmiş olsun, Rabbim cennette kavuştursun ve hayırlı olsun miniğin. Sana neden çekilmesi istedi Dr? Ilk adetinde artış olmuş muydu film sonrası?
Defne000 Bfduam canım benim o zamanlar 1 bucuk senelik evliydim bakmak istedi doktorum 5 yıl boyunca olmadı stres cok önemli stresten uzak olur düşünmezsen oluyor
Bfduam Nazendehanim tüp bebek diye okumuştum ama yinede bi sor istersen. Inş seninde mucizen hayırlı vakitte gelir canım🤲
Nazendehanim Bfduam yok mesela tüpler tıkalı hamile kalmış düşük yapmış rahim filmiyle tuplerini açtırıyor orayı anlamadım
Esraozkan Bfduam ben kasım ayında çekildim antibiyotik kullandım ama tamamlamadım sonra iki gün gecikmeli hasta oldum. Hastalık sonrası çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim inşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırım 🙏
Bfduam Esraozkan ya ne heyecanlı bekleyiş, inş canım pozitif olur sonucun🤲 Hastalığında kanda artış oldu mu? Nerde çektirdin acıdı mı? Ben echomar, anesteziliydi korkumdan.
Bfduam Nurss34 o zaman inş vaktini bekliyordur meleğin, endişe etme,ha dedin mi olmuyor bu işler. Eşin test verdi mi?
Esraozkan Bfduam anestezili yaptırdım özel hastanede ağrım hiç olmadı. Hiç bir şey yapılmamış gibiydi temizdi tüplerim de. İnşallah pozitiftir çok teşekkür ederim 🙏
Nurss34 Bfduam eşimde sağolsun 13nde test yaptırcak. Ya diyor 4 ay oldu ne panik yapıyorsun . 🤣 ama gerçekten insanın aklı rahat olsun istiyor herşeui öğreneyim Allah’ın izniyle öyle kendimi rahat bırakayım
Bfduam Nurss34 inş eşinde de bi sorun çıkmaz. Daha çok yenisin, benim ikinci 6,7 ay sonra olmuştu rahat ol.
Bfduam babygirlmommy inş canım benim, süreç benziyor, sonuçta benzer. Sana niye film çekiştirmişti Dr? Benim hormonlar iyi değil, inş hayırlı sonuçlar olur.