deletedmom87894 Eşime doğalgazı kapa diyorum soğukmuş ama hamilelikten galiba yanıyorum😂ateş gibi vicudum böyle karlara yatasın var
Fatosduzgun55 deletedmom87894 bız dede aynı durum var ben dereceyı dusuruyorum esım usuyorum dıye bagrıyo adamı bogasım var
Sumiire Fatosduzgun55 😂😂 ay bende balkonlardayım hep hele yemek yedikten sonra cam kapı açıyorum bi ateş basıyo nefes nefese kalıyorum
Meleekk deletedmom87894 😂😂haha o da güzel. Ben de balkon kapısını açıyorum biraz iyi gelio 🤭😃su içmekten bıktım artık ya. Bide doğumdan sonra Süt olsun diye içmek zorundayız. 😩Kurbağa olcam bu gidişle 😂
AlpAslanbabysmom deletedmom87894 ben normalde donarimm 5 kat giyer dolaşırım evde kışın ama bu sene bana kış gelmedi valla bende pek yanıyorum 😅
Havva-42 deletedmom87894 aynı durumu yaşıyoruz eşim kazak ceket üst üste ben atlet şort ile geziyorm 55 de kombimz yanıyordu 45 e düşürttüm 😅😅
diamond2635 deletedmom87894 ya demin ben de üstümü başımı çıkardım balkona çıktım sonra sadece külotla bir saat falan yattım yanıyorum resmen ki normalde aşırı üşürüm