DenizKseolu Selam kızlae 33 haftalık hamıleyım bugün dr gittim bebeğin kilosu 1589 yani 1600 gram olmuş bana az geldi sanki normal mi daha kilo alırmı bide eylülün sonu doğum inş bebek hala baş aşaığıya dönmedi bu durumda olan yada olupda güzel sonuç alan varmı 😓
Ceylanyusuf DenizKseolu ben canım korkma son ayda iyi beslen sen çok güzel kilo Alicak bebeğin son ayda daha güzel kilo alıyor canım üzme kendini sitres yapma yemeğine beslenmene de dikkat et yeter
Ygmrkmsl DenizKseolu 33 haftalık olduk benimde yarın kontrolüm var bakalım benim bebiş kaç kilo oldu ☺️ Ben 29 haftalıkken gittiğimde 1400 gr demişti o bana çok az gelmişti biraz zayıf galiba doktor ne dedi
DenizKseolu Semakacan kilosuyla ilgili bişe demedi gelişiyo yani dedi ama bana az geldi sanki suyum az olduğundan bebek dönemıyo dedi
Evinasel Benim 34 haftalık 2.338 kilo bana böyle az geliyor senin daha azmis ya neden böyle olmuş beslenmene dikkat etmiyon mu
DenizKseolu Evinasel oo senınki kocaman olmuş ya Dikkat ediyorum ama benım bebegım için minyon dedi dr yani gelişme geriliği var haftasına göre geriden geliyor dedi
58Vildan valla canım eger erken doğum riskin yoksa hiç takma bile dogana kadar en az 2500 kg olur ben bi ara çok takılıyodum kilosuna sonra saldım sormuyorum bile 38 haftalığım bebeğimin kilosunu bilmiyorum düşün 🤭
DenizKseolu Ceylanyusuf bende öyle düşünüyorum ilk kızımda 2785 doğmuşdu bu bebeğim içindr minyon gelişme geriliği war yani gebelik haftama göre geriden geliyor dedi ama sağlığında bi sıkıntı yok son ayda kilo alır bebek zaten bide benımki minyon bi bebek ama yınede ınsanın kafasına takılıyor 😓
Ceylanyusuf DenizKseolu anne endişesi yapacak bişey yok ama bende senin gibi cokt kafama taktım boşa oldu çünkü son ayda çok güzel kilo aldı