N1i2s3a4- Melikeo 39+3 üz. Son 2-3 haftadır çatlaklarım oluştu. Ondan önce hiç yoktu. Ve son 1 haftadır da inanılmaz kaşınıyor. Dayanamıyorum. Sürekli krem ve yağ da kullanıyorum ama artık bana mısın demiyor. 😩 Göbek deliğimin etrafında var çatlaklar.
MbEr Melikeo 33-34 hafta da başladı benim kaşıntı yaptı bir baktım ki çatlamış heryerinde yok şuan umarım artmaz 35+5 iz :)
N1i2s3a4- Melikeo bio oil yağ kullanıyorum. Bir de doktorum ismini hatırlamıyorum jel gibi bir krem verdi ikisini bir kullanıyordum. Ama çatlayınca çatlıyor işte. Bence bir faydası da olmuyor. Umarım siZde olmaz 😊
Bir_gebe 30 haftalıkken başladı şu an ilerlememesi ve artmaması için ne yapmam gerekiyor diye araştırmaya başladım, 31. haftamdayım şimdilik yenisi çıkmadı ama korkuyorum açıkçası, inşallah sende hiç olmaz canım
Elifgoktug1 Melikeo oğlumda son haftada oldu bunda olsada olur olmasada😄 baldır bacak catladi çünkü bi karnimda yok ilk bebede attık biz o çatlak stresini🙈
ressamistanne Melikeo benim 12.haftadan itibaren başladı. Derenin üzerine yapılmış ve derinden sarsılmış konutlar gibiyim. Çatır çatır. Ve oralar acıyo 🥲🥲
Melikeo ressamistanne 12 haftadan öyleyse ilerde daha cok acır gibi inşallah acımaz. Günde 2 defa krem kullan veya hakiki Yag sür 😪
ressamistanne Melikeo yaaa acıyor demi bugun çok canım yandı benimde şimdi bu posttan sonra acaba çatlak yerleri mi acıyor dedim? Zeytinyağı mı sürücem
Deletedmom623737 N1i2s3a4- Evet 32 hafta ya kadar biooil den mennundum taki iki gün öncesine kadar 🤣🤣🤣
Melikeo ressamistanne canım zeytin Yag sür kaşınında bio oil al catlak kremleri al nemli tut kaşınan yerlerini
Deletedmom623737 Melikeo 32 haftadayım Bende maşallah derdim kendime taki iki gün öncesine kadar moralim o kadar cok bozuldu ki anlatamam aynada yağ sürerken karnımda çatlakları gördüm anlamadım ilk pijama izi felan sandım hemen eşime resimini çektirdim oda pijama izi bunlar diyor 😅😅 Dünyanın ürününü kullandım zeytinyağ çaklak yağları hatta kullandıgım yağı da burda bi cok kişiye önermiştim daha iki gün önce karnım da bir şey yoktu bu gün görünce şoka girdim resmen çok dikkat etmiştim oysa ki karnımı hep nemli tutmaya çalıştım ama ne yaparsan yap ne kullanırsan kullan çatlayacağı varsa çatlıyormuşsun şuan az inşallah daha çoğalmaz 😪
Cotanakk Deletedmom623737 kendim çatlamış kadar üzüldüm çünkü benzettim durumu 30+2 deyim kaşınmaya başladım sanırım ben de çatlayacağım :(
N1i2s3a4- Deletedmom623737 ben de ilk pijama izi sanmıştım. 🙈 öyle olmasını diledim ama malesefff.. gerçekler çok acı 😁 çatlamasını geçtim kaşıntısı berbat.