kadifemsii Elifff_ lekeler normal olmaz canım . Yani doktor birşey demeden kimse bişey diyemez . Yerleşme lekesi olabilir düşük tehlikesi olabilir enfeksiyon olabilir birçok sebebi olabilir
eylulabla_oluyor Elifff_ yerleşme kanaması dşyorlar çoğunluk yaşayanda var yaşamayanda endişelenmeyin ama imkanınız varsa doktorunuza sormanız daha garanti olur canm😊
Busra2013 Elifff_ benım 7 haftada gelmıstı yerlesme kanamasıydı ama yınede gıt doktora vnm ınsallah yerlesme kanamasıdır
Nehir-Poyraz Elifff_ yerleşme diyenlere kulak asma derim bana ve arkadaşıma aynısı oldu kahve lekeler geliyodu bi kaç gün sonra bebeğin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Yani en ufak lekede bile durmayıp doktora gitmek gerekiyor Arkadaşımdada aynısı oldu onun da kalbi durdu bebeğin kürtaj oldu
Cansu2774 Busra2013 bende 7 haftanın içindeyim akıntıyla geliyor lekelenme nekdar sürüyor ve doktora gitmem gerekmi
Selenayylmz Canım kahverengi olmasi normalde olabiliyor bazen ama eğer kırmızı kanamaya dönerse düşük olma ihtimali olabilir istersen doktoruna ulas istersen yakin bi hastanaye git
Busra2013 Cansu2774 benım aksam gelmıstı sabah gordum acıle gıttım hıc kontrol bıle etmedı haftamı sordu 7 dedım nırmal dedı yerlesme dedı gonderdı sen cok gelıosa gıt doktora aksatma
Nazendehanim Ben de 7. Haftada lekelenme gördüm ve düşük yaptım , önemsiz bir kanama da olabilir ama.bunun kararını biz veremeyiz doktor görmeli