Lyra Arkadaşlar doktorumuz erkek hediye olarak birşey aldıysanız fikir için paylasirmisiniz ne alınabilir
kuzeymomsss Lyra ah bu postu ben açıcaktım fakat farklı bir şekilde. Doktorumun biraz kalbini kırdım perşembe günü bir sorun yaşadık gerçi hallettik konuyu kapattık bende acaba bir hediye mi göndersem diye düşünüyorum 😕 bu arada benim doktorum da erkek
35lavanta Lyra Vallaha benimde erkek aklımda 3 hediye var 1.si çok güzel boneler var sezeryenlarda falan takar belki diye düşündüm. 2.si güzel bir kupa olabilir kahve seviyor çünkü. 3.sü direk çiçek çikolata 😂😂
belis_4 Lyra benimde aklımda bu soru vardı. 15 gün oldu doğum yapalım iki çocuğumunda doktoru. İlk dofumda Atatürk çiçeği almıştım. 40 im çıkınca kontrole gidicem acaba 40 i beklesem mi. Yoksa birşey göndersem mi
esredn kuzeymomsss kuzeymomsss “ben de acaba bir hediye mi göndersem” diye yazmişsiniz ben de “bence gönderin” yazdım nesini anlamadınız ki? 🤗
Boncugummmm Bnde geçen gün sarma sardım😅pogça yapcak tm birde vaktim olmdı🙈çikolata birde çubuk turşusu🤣
kuzeymomsss esredn niye bu kadar tavırlı yazıyorsunuz ben şuan onu anlamadım. Her neyse yine de teşekkür ederim 😊