Guness90 Merhabalar İkiz anne adayları acaba ne kadar sıklıkla doktora gidip ultrasona giriyorsunuz ?
Twinmomtobe Guness90 gebeliğimin başından beri iki haftada bir gidiyorum 16+2yiz ☺️Kanama ben de yaşadım o zaman hemen gittim haftada bir gibi olmuştu
ymr Guness90 bende en fazla iki haftada bir gidıyorum fazla açmıyorum arayı çünkü ikiz gebeliklerin sürekli kontrol olması gerekiyor doğana kdr hep risk oluyormuş
Setis Guness90 ayda bir kez gidiyorum 26+5 haftaligiz sürekli sürekli ultrasona girmenin anlamı yok minikler içinde zararlı hemde hamilelik de bı sorun yoksa eğer çok sık gitmeye gerek yok bence
Busrasahin7714 Guness90 suan 26 haftaliklar 2 haftada bir gidiyorum biraz daha ilerlediginde haftada bir gitmem gerekecekmiş
Guness90 Annesininmelegi peki ilk 3 ay nasıl yaptınız normalde ikiz gebeliklerde 2 haftada bir kontrol oluyormuş sanki
Guness90 Gezginmuallime ya benim kanamam oldu ve düşük tehlikesi geçirdim o yüzden hafta 1 geçen hafta kanama olduğu zaman haftada 2 kere girdim ultrasona ama bazı yazıları okuyorum gerek Yok zararlı falan yazıyor moralim bozuluyor
Gezginmuallime Guness90 benim sıkıntım yokken 2 haftada bir gidiyorum şimdi erken Doğum riskim var her hafta doktorlayım neredeyse canım.İkizleri biraz daha sıkı takip ediyorlar
Guness90 Gezginmuallime benimde 11. Haftam ama tehlikeden dolayı doktor haftada bir kontrol istedi ben çok kafama takmayayım bence dediğiniz gibi ikizler sık takip ediliyor
Gezginmuallime Guness90 tabi canım ama sana tavsiye boşuna gereksiz kendine yorma ilerleyen dönemlerde acısı çıkıyor ben şu an yatak istirahatindeyim mesela
Guness90 Gezginmuallime ben şimdiden başladım yatak istirahatine 8 gün hastanede yattım sonrası eve geldim 11. Haftam suan 13. Haftaya kadar yine yatıcam, 14. Haftada biraz rahatlarım diye umuyorum ☺️☺️
Guness90 ymr çoğul gebelik biraz daha riskli oluyor bende hep içil içini yiyor nasıllar diye birde kanamadan sonra haftada bire düşürdüm Rabbim sağ sağlim zamanında evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Guness90 Gezginmuallime evet herşey onlar için 😍 yok daha cinsiyeti belli değil acaba ne zaman belli olur ☺️ O da bir merak ☺️
Setis Mb123 siz hamileliğiniz boyunca mi haftada 1 gittiniz yoksa 30. Haftadan sonra mı haftada 1 gitmeye başladınız acaba