deletedmom87894 Merak ediyorum ne gibi rahatsızlıklar var benim bebeğimde arsa varmış ilk defa duydum böyle bişeyi🤷🏻♀️Çok önemli bişey değilmiş ama çok şükür sizin bebeklerinizde ne gibi sıkıntıları varmış olanlar
Nazlimom deletedmom87894 burun kemiği haftasına göre kısa demişti nift testi yaptirdim bende temiz çıktı çok şükür🙏🏽
Nzr06 deletedmom87894 kalbinde iki tane parlaklık çıktı benim bebişte doğuma kadar kontrol ediolar doğumdsn sonra çoçuk kardiyolojisi bakacakmış 32 haftalığız
Mervesmsek22 deletedmom87894 böbrek büyümesi demişlerdi 2 sindede 20 haftalıkken 27 haftalıkken gittiğimde 1.5 olduğunu küçüldüğünü söylediler
Sclzdmr deletedmom87894 sol böbrek genişlemesi vardı 22. Haftada 7 mm di su an 38 haftalıgım 17 mm olmus
Zambak28 Bizde de sol böbrek geniş çıkmıştı sonra ikisi de geniş dediler bakalım doğuma kadar geçmesi için dua ediyoruz🙏🏻
deletedmom87894 Nzr06 parlaklık doğduktan sonra kapanıyormuş diye duydum canım geçmiş olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz🌸
Zambak28 Sclzdmr doktorunuz doğumdan sonra takip edilecek falan dedi mi acaba bende 35 haftalığım da doğumdan sonra sünnet öneriyoruz hemen ve takip edilecek dedi doktorum
Sclzdmr Zambak28 evet doğumdan sonra takibi yapılır bizi asarsa üniversite hastanesine yonlendirilir dedi ben yarın farklı bi soktora daha görünücem o da aynımı konusucak merak ediyorım Allah evlatlarımızla sınamasın saglıkla kucagımıza alalım inşallah siz kac haftalıksınız ve kac mm su an
Zambak28 Sclzdmr amin canım inşallah 🙏🏻♥️ 35 haftalık oldu geçen haftaki kontrolümde 10 mm idi inşallah geçer bir an önce sizinde Allah çaresiz dert vermesin inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🙏🏻
gmzaltns deletedmom87894 aynısı bende de çıktı. Arsa var dediler . Down sendromu olabilir dediler. Nift testi yaptırdım sonuç bekliyirum. Hayırlısı olsun ins . Sizden de genetik test istediler mi.
deletedmom87894 gmzaltns hayır cnm 2 li 3 lü testte sıkıntım yoktu bebekte ensesinde burnuda normaldi doktor gelen hastalarım %90 down sendromsuz doğdu dedi tek başına bulgu olmadığını bebeğinin down olmadığını düşünüyorum dedi
deletedmom87894 gmzaltns sizin bebişinizin ense burun ölçüleri nasıldı peki birde 2 ki testtiniz sonucu neydi
gmzaltns deletedmom87894 benmde ikili testim normaldi. Detaylı ultrason da da herşey normaldi tek bulgu arsa çıktı okadar. Ama ilk duydum çok agldim . Test istediler yapın dediler mutlaka. 10 gün oldu sonuç bekliyirum .
Maya26 Midesi büyük çıktı kaç haftadır randevumu bekliyorum yarın doktorum bakicak tekrar inşallah birşey çıkmaz
Sclzdmr Zambak28 inşallah ❤️ Doktor dogmadan yapılıcak bişey yok dedi beklemekten baska çaremiz yok dua edicez bol bol umarım daha fazla büyümez sizinde ben bu gün 20 mm oldugunu ögrendim