Gonul35 Herseyi yiyemiyorum icim almiyor istahim yok hamileligimde yeni .. demin aciktim canim sunu istedi gidip alirmisin dedim sokagin basinda istedigim seyde cok uzak degil .. kendimde gidebilirim ama yemek kokularindan rahatsiz oldugum icin gidersem aldigimi yiyemem .. adam orali bile olmadi aksam aksam ugrastirma dedi kestirip atti .. bisey isteyince ne gerek var falan modunda resmen anlayamiyorum
EdanurBa Gonul35 ya benimki ne istersem alır zararlı birşey olmadığı sürece ama bazen yarın alırım dediği de oluyor bazen de Yorgun’um falan diye erteliyor yapcak bişe yok adamlar böyle 🤛🏻
Albatros35 Gonul35 inşallah bi mucize olur da düzelir canım. Yok benim eşim öyle değil benden panik ama bu da kötü yani. Gördüğüm herşeyi yedirmeye çalışıyo 😣
Carsaflianne Gonul35 benimki isteyince aliyo ama oyle bayila bayila aman benim karimin cani bisey mi cekmis diyerek almiyo 🤣🤣
Aycan16 Bende istedim ofladı puffladı gitmedi :/ boşver gitme demem için uğraştı resmen. Bende gitme boşver dedim
Gonul35 Aycan16 cok sinir oldum ya kizkardesim yanimizda kaliyo rahtszm dye ilgilenio onun gitmesini beklio kardsm gderim ama korkyrm tek basima dedi adamda tik yok
Elifeyyup Gonul35 canm kız kardeşin gideceğine ruh esin gidip alsin sakin gönderme kardeşini ...hic öyle alıştırma eşini kus tavrını al gereken nazini yap ki eşine ...bi da senin ağzından çıkmadan o alıp getirsin..
Gonul35 Mervekrgl arada onuda yapiyor .. herseyi yiyen rahat gebelik geciren herseyi isteyen biri olsam gam yemem ama ilk defa bisi istedim bide ustune reklamda cikti dalga gcer gibi gulup kanali dgstrdi
Gonul35 Aycan16 vala idrak edemediginin farkindaydim aldm karsima knstm ruh halim biraz agresif bak soyle bak boyle diye ama yok yok yani ayni tas ayni hamam
Gulsunoyku Benim eşim normalde uğraşmaz arayalım getirsinler der getirmezlerse yarın alırım der ama hamile olunca neresi olursa hemen gider alır mutlaka hiç ikiletmez dün tam aserme günündeydim 3 kere canim çekti 3unude getirdi sağolsun bir kere of demedi allah basimdan eksik etmesin
Aycan16 Gonul35 bende biraz daha zaman geçsinde idrak ettiricem benimkide 🤣 doktora seni götürmücem die tehdit etmeyi düşünüyorum istediğimi yapmassa :)
Tubidy Carsaflianne 😂😂😂 ay çok hoşsunuz ama sanırım o dialog sadece dizilerde geçiyor 😂 benimki de alır ama neyse kalsın sonra alalım demem içinde gözümün içine baka baka gider 😂 yer mi Türk kadını 😂😂
Gonul35 Aycan16 o islemez bizimkine devlet hastnesine gdiorum iceri almiolr zaten oyuzden tehdt etsemde fayda etmez 😂😂😂
Gamze772 Canım benm ya hamile bi kadının o an istediği şeyi yedirmek ne kadar sewap bir bilse ben orada olsaydım alırdım sana canım bnm valla burdan burkuldu içim duygusuz bnlar yapacak bişey yok
Ceylanyusuf Gonul35 çok şükür ne istediysem eşim almış zararlı şeyler hariç tabi gecenin 12sinde alıp getirmişliği var