Merveb46 Merveb46 benimki daha emerdi ama ben bıraktırdım mecburen uyku düzebi oluşsun diye gece kalkıp meme istiyordu sürekli
Kubra1720 Merveb46 bu konu da pek bilgim yok kimi zaten sütün tadı değiyor diyor kimisi de emziyor siz anne olarak daha iyisini bilirsin iz ❤️🌼
Kubra1720 4cocuk_annesi oy maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️ darısı da başıma ve isteyen tüm annelere ❤️
Amineberra Kubra1720 bir daha ki aya umut edelim 🥰 ben düşük yaptım 4 ay önce bakalım çok istiyoruz ama İnşaAllah olur şimdide rahatsızım biraz dua edelim de olsun hemennnn
Delin02 Kubra1720 bende emzirirken hamile kaldım kızım şimdi 17 aylık doku Bnde 13+4haftalık gebeyim kzıım sürekli emiyordu süt bagımlısydı çok zor kestim iki aylık gebeydim daha yeni kesmiştim sütten emzirmek engelemiyor
Fk2 Kubra1720 emzirme döneminde hamile kaldım ilk 7 hafta koruyor, zaten 6 haftası kırk kırktan bir hafta sonra koruma olmuyor
Kubra1720 Fk2 bende yeni öğrendim işte payı olduğunu düşünmğştüm ama alakası yokmuş 🤷🏻♀️ rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️
Fk2 Kubra1720 canım stres girme en önemli faktör stres. Allah gönlüne göre versin inşallah canım ❤️🤲🏿
Kubra1720 Fk2 yeni görüyorum kusura bakmayın evet stres bile olmasını engellermiş de insan isteyince o bir sonraki döngüye kadar geçmiyor vakıt 🤷🏻♀️
Fk2 Kubra1720 haklısın insan istediği için strese giriyor cok girmemek için kendinize hobi bulun yada gezmeye cıkın ben kendimle kalmamak için sürekli telefonla konuştum. İçim de bir hiis var tanımıyorum ama yakında olacak gibi ❤️💓