Ayse_35 İlk bebeğim 8aylikken ve emziriyorken, ikinci bebeğime gebe kaldım, 6aylik oldu gebelik, hâlâ emziriyorum bebeğimi, hatta doğduktan sonra ikisini emzirmeye devam edeceğim 🤲
Kubra1720 Ayse_35 oy maşallah sütün tadı bozulur yazanlar var sizde bişi olmamış herhalde ne güzel rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️
Kubra1720 myram1 inşallah çok istiyorum istiyorum diye de zaman geçmiyor 😂 rabbim çocuklarınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️
Kubra1720 Azra_Mom tamamdır ben bir sorayım bulamazsam bu sayfaya yönelirirm hamileyken kullanılıyor mu peki
Azra_Mom Kubra1720 hayır hamile kalmak için kullanılıyor şüphelendiğinizde bırakıyorsunuz gebelik varsa devam etmiyorsunuz
Kubra1720 Alaz27 ya nasipde varsa demekki önüne geçinilmiyor 🤷🏻♀️ rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️
Kubra1720 Buse62 ya ne kadar güzel rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️ aralarında ne kadar var
Kubra1720 Mizgin09 ya maşaAllah hemen kalmışsınız zorlamıştır ama beraber büyüyecekler 🌼rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️
Kubra1720 ikiPrensesAnnesi20 ya rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah sizde çok çokkkk kolay bir doğum olsun inşallah ❤️ ❤️
Kubra1720 Ryhnmhmtuna ya olsun nasibi varmış demekki ❤️ rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️
Ryhnmhmtuna Kubra1720 sağolasın kuzum Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin canları sağolsun da yeter 🙏😍
Kubra1720 BIR_SIYAH__HIAYESI63 hayır aslında bazen sadece uyandığında emiyor ama oyle 5 10 dakika yada fazla değil 15 sn falan ama gög0mü sıktığım da süt gelmiyor iğne ucu kadar cıkıyor daha da çıkmıyor