mervebsrnn Ozlempeker_55 doktor da büyük Anadolu da özge piri mantar ben çok memnunum ilgili ve samimi cana yakın
mndgl_2555 Ozlempeker_55 devleti düşünürsen doğum hastanesi Ersan Şener 😉 randevu bile almak zor oluyor kendisine 2. ci doğumum olucak inşallah herşeyi rahat rahat sorup cevap veren işinde iyi bi doktor 😉
Ozlempeker_55 Burcueylus özel olabilir ama fiyatlar çok yükselmiş diye duydum bir muayene 350 lira olmus dediler
mervebsrnn Ozlempeker_55 evt en ucuz hastane büyük Anadolu o da muayene ücreti 350 olmuş ocaktan itibaren zam geldi dediler doğum parasına da aynı şekilde zam gelmiş
Burcueylus Ozlempeker_55 dogrudur aralık ortasında gittim muayneye 275 verdim gökhan öcal var yeni anadoluda çok iyi bir doktor ilgisi sohbeti harika özele gidersen kesinlikle onu tavsiye ederim
mervebsrnn Ozlempeker_55 4200 doğum ücreti 500 de yatak ücreti çıkıyor toplam 4700 oluyor güncel fiyat eğer ekstra indirim kartınız fln varsa 4000 oluyor bizm babamız esnaf olduğu için indirim kartımız vardı 4000 e anlaştık 500 ünü ödedik son kontrolde kan aldılar doğum hazırlıkları için o 4000 den düşecek dediler bakalım haftaya doğum oluck inşallah biraz uzun oldu kusura bakmayn 😇
Elf55 mervebsrnn merhaba bu zamdan sonraki fiyat mi acaba ben de sordum geçen hafta emniyet indirimiyle beraber 4700 dediler bana
SemaNurEmir Ozlempeker_55 ben medical park nagihan yilmaza gidiyorum muane ucreti 345₺ dogumda 7900₺ ama doktorumdan cok memnunum
Elf55 Ozlempeker_55 ben de büyük anadoluda sefa erdem beye gidiyorum çok memnunum. Muayene ücreti gelen zamla 300 olmus
Glsmbthn Devlette ersan şener ikinci doğumum suan ona gidiyorum çok ilgili alakalı bir doktor özelde liman hastanesi Zeynep banu gürele gitmistim ilk doğumumda oda çok iyi kendi muayenesini açmıs 300 muayene ücreti duydugum kadarıyla doğumda 6000 civarı
asbehra Ozlempeker_55 fakülte dr Ayşe Zehra Özdemir’e gidiyorum 180 TL özel ama çok çok iyi bir kadın bir kişiden bile olumsuzluk duymadım çok memnun kalırsınız ben çok memnunum ☺️
Banuka Ozlempeker_55 ben de zehra yılmaza gitmeye başladım kendi kliniği var denizevlerinde ve ebesi de var doğum anında sizi yönlendirerek ilgilenmesi için.Muayene ücreti şimdi 400 oldu.Atasam liman ve medicana ile anlaşmalı.Kendi doğum ücreti 3500 lira ekstra hastane ücreti var hangi hastaneyi tercih ederseniz ona göre değişiyormuş.Artık ucuz yer kalmadı her doktor pahalı.Her şey yolundaysa doğum hastanesi en mantıklısı aslında.Bi dahakine orayı düşünüyorum ben