Damlalk Kızlar kızımın küçülmüş kıyafetlerini yıkayıp kaldırmıstım bugun cıkardım fakat hepsinde sarı lekeler var beyazlar sararmış nasıl yıkamalıyım bebek deterjanı çıkarmaz sanki
Parla Damlalk hepsi beyazsa çamaşır suyu ve normal suyla karıştırıp beklet. Ya da oksijenli su dök sararmış olan yerlere benimkiler öyle çıktı
Mucizemannesi21 Damlalk benimde ogullarimdan kalanlar öyleydi gecen gun cikartip hepsini islatip sari güc asperox sıktım üstlerine yarim saat suda bekletip makineye attim tertemiz olmus hepsi
Mimik Ben, once normal deterjanla en yuksek derecede makinade yikadim… yumusatici kullanmadim… Cikanlar cikti, cikmiyanlari da, beyaz kalip sabun rendesiyle suda kaynattim… Hepsi temizlendi🥰
Damlalk Mimik bende alo deterjan kullanıyorum lekelerde iyi memnunum dedim önce deterjanla yıkıyım ben de snra bi daha bebek deterjanıyla yıkamayı denicem
Nilist Bendede aynı sorun var. Bir kaç parça bir şey vardı. Anneme sordum oda bir gece ılık kosla döktüğün suda beklet, sanahta toz deterjanla makinaya at dedi bakalım yarın deneyeceğim.
Mimik Parla agir kimyasallar yikandiktan sonra da cikmayabioiyormus… Ben de cok istedim miss gibi camasirsjyuna basmayi da😅 Engellediler…🤗
bilges Damlalk kosla sicak su legende aksamdan sabaha kadar beklettim sabahta attim.yikadim mis hic bisey kalmamistu
Damlalk Aymilanin_kardesi peki😊ama şöyle iki markada biliyorum baktımda biraz siz hangisini kullandınız onu nasıl anlıcaz