Surprizanne Ben izmirliyim öncelikle onu belirteyim 😂😂 Yazdığı hastaneyi biliyorum hiç gitmedim ama güzel yorumlarda pek duymadım ama şöyle bir durum var ben epidural normal doğum yaptım nasip olursa şimdili doğumumuda hiiiç düşünmeden o şekilde istiyorum ve herkesede hep tavsiye ediyorum. En en en önemlsii kendi doktorunuz güven çoook önemli 2.si anestezi doktorunuz benim ablam emboli geçirdi göğüs hastanesindeki kendi doktoru bile bizim doğum yaptığımız hastanenin anestezi uzmanının izmirin en iyilerinden olduğunu söyledi.. Yani demem o ki referans tecrübe ve araştırma çok çok önemli!! Bu hikayede anlayamadığım bölüm herkesin uzmanlık alanı başka nasıl bir kadım doğum doktoru bu dozu o konumda ister ve nasıl bir anestezi doktoru ben bu dozu seseryende yapıyorum demesine ramen normal doğum yapan hatta o an ha doğurdu ha doğurcak olan bir hastaya yapar? Ya hikaye aşırı abartı yada bu doktorlar acilen meslekten men edilmeli.. Bu durumu yaşama olasılığınız 1000de bir bence belkide çool daha uzak bir seçenek.. Ben tecrübe olarak korkmayın imkanınız varsa kesinlikle doğru bir araştırmayla bu nimetten yararlanın derim ben ne bel ağrısı nede herhangi bir başka sorun yaşamadım ablamda hiç yaşamadı o sezeryen oldu 2 ayrı doğumdan 2 tecrübe olarak size içiniz rahat olsun diyorum😍