twinsmommmm Kızlar az önce kendımı tutamayıp 1 buçuk limon yedim tuzlayıp dahasını da yiyesim var dayanamıyorumm mö 🙈🙈🙈 bir zararı olur mu ki 🤷🏻♀️
MerveeD twinsmommmm olmaz ben 3 ay boyunca limon tuzlayıp yedım ve o mıde bulantılarımda tek iştahlı yedıgım seydı hc bır sıkıntı olmadı cok sukur Bebeğim kız olacak 🧡 ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler kendimde buna inandım 😄😄
Zehra9616 twinsmommmm ye annem yee c vitamini onemli ben her sabah 2 tane yiyorum tuzlayip mis gibi doktorum c vitamini degerimi gorunce gozleri sasti😂
twinsmommmm MerveeD ya benım de kızzz. Hamılelgım başından beri tatlı daha cok istiyprdum hep ama buguN boyle ekşi oldu 🙈 mıde yanması yapar mı acaba?
MerveeD twinsmommmm benım hıc yapmadı ama bu aralar bogazımda yanma oluyor agzıma acı su gelıyor ama hala yıyorum dayanamıyorum yazarken bıle agzım sulandı 🤗🧡
Zehra9616 twinsmommmm hic bisi olmuyo valla hemde kis gunu daha iyi oluyo vitamini haplarla tamamlayana kadar dogal yoldan almak daha guzel😊
MerveeD twinsmommmm benım eşim artık elimden alıyordu fazlası zarar dıye 😄🤗 ama bogazımda yanma olamaya basladı artık yiyemiyorum iştahlı iştahlı 😔😔