Haticem01 Doğuma Ocak 5 dedi doktor daha gelen giden yok gününde gelir mi acaba 🥺 artık Özlem duymaya başladım
Selcans Haticem01 bende gelmiyor gelmiyor dedim, ne doktor ne ultrason kendi ne zaman istiyorsa o zaman geldi. İçini ferah tut, bebeginle konuş son uyku dolu günlerin tadini çıkar🌺 bebekli uykusuz gunlerde cok guzel 💙😇
Elissar senem4545 benim de 9 Ocak ama hiç belirtim yok. 42 hafta bile normalmiş, ben baya baya kendimi rahatlatmaya çalışıyorum açıkçası.
Elissar senem4545 inşallah ya, ben 38de doğsun diyordum, 39 bitti. Eşim 40hafta bitimindeki tarihe takılmış, o vakit gelmicek mi neden acele ediyorsun diyor. Tam mühendis kafası. İçi de temizdir düşündüğü de olur. Umarım ennnnn fazla 40bitiminde doğar.
Elissar Haticem01 aynen. Az önce doktordan geldim, haftaya randevu verdi 40 bitimine. Çok çok az kasılma çıktı nstde ama doktorum ben olsam 41 bitimi olarak kendimi hazırlardım, 38den beri beklemeye başlayınca daha zor geliyor annelere dedi. Mesaj mı verdi acaba merak ediyorum 😂
251020 Bende 39+2 yim gelen giden yok son gün 8 Ocak demişti ama suyu azalmış 5 inde gidicez yine azaldıysa yatış verecek ama sancı falan yok sadece arada karnım sertleşiyor Yatış yapınca suni ile mi başlatacaklar doğumu nasıl olacak acaba başına gelen var mı