Kızlar merhaba yakın bi tarihte evlilik yıldönümümüz geliyor ve eşime ne hediye almalıyım bilemedim yardımlarınızı rica ediyorum 😞
Evlilik yıldönümü
bizimde 28 ağustosta ben bi otel kiraladım orayı süslücem mumlarla falan betaber bi gece geçiricez ole düşünüyrm hediyeden daha güzel bence
Güzel fikirmiş düşünebilirim bunu teşekkür ederim ☺️
Civcivlerim bzmde 8gün önceydi ben ona teknosan kablosuz kulaklık aldım çok istiyodu oda bana teraryum yaptırmış içinde yaşlı bi çift deniz kenarında oturuyorlar falan :) Bide yemeğe gittik o kdar.
Civcivlerim kız aynı dert bende de var Doğum günü falan yaklaştığında bana bişeyler oluyor resmen adamın herşeyi var eksik bişeyi yok ki alayımda sevinsin desem valla bazen bende çıkmaza giriyorum Allah yardımcın olsun
Benay evet çok zor herşeyi var ne hediye almalıyım bilememdim 😞
Civcivlerim erkekler arabalara bayılır bilirsin uzaktan kumandalı araba al ya da dron falan benim ki biraz maceraperest olduğu için aklıma bunlar geliyor
Civcivlerim ayy bendeee sevdigi herseyi dogum gunlerinde filan aldim vee 20 agustos yildonumumuz 🙈 ben hala kararsiz
Civcivlerim dolar al dolar 💵 aldi başını gidiyor her türlü degerlendirir 🤣
Civcivlerim ayin 1 nde dogum günü bende ne alicam kara kara düşünüyorum. Herşey var ne alsamki. Elbise flnda artik siradanlasti daha degisik bisey yapmak istiyorum ama bilemedim🤷