Anne_N Nursmom Ben de pazartesi sordum. 6000 lira dedi sezaryen için. Ama aynı gün zam gelecekmiş. Benim doğum nisanda. 1 ay sonra tekrar sorun dedi
Mere Nursmom ben 300 diye biliyorum nuri beye gitmiştm ve sanırım haytımda yaptığım en doğru doktor seçimiydii 🥰
Nazlis1 2021 doğum 6000₺ normal sezeryan aynı. Muayene 291₺ detaylı için ücret almadı doktorum. Bu arada doktorum Nuri bey .
Anne_N Balipegim ben de tekrar gitmedim kontrole. Son gittiğimde dediğim gibi 6000 ama bugün zam gelecek demişti. Muayene 300 dü hemen hemen. Ben ilk doğumumu da orada yapmıştım. Bu da öyle olsun istiyoruz ama ücretler gerçekten zorlayıcı
Balipegim Mere muayene ücreti o aralikta da ben doğum ücretini merak ettim öğrenen var mi diye. Ben de Nuri beye gidiyorum son iki hafta kaldı ama ücreti konuşmadım henüz
Mere Balipegim ahh evet ben doğum yapamdım henüz ve nuri bey benim gebelik değil normal rutin kontrol doktorum ☺️ Ama bir arkadasım nuri beyle geçirdi gebeliiini huri bey sezaryen önermiş o da normal doğum yapmak istediği için son ay doktorunu değiştirmişti yani suyun az falan demiş 💁🏻♀️
Nazlis1 Balipegim 28. Haftamda fiyat aldık 6000₺ . Şuan 7500₺ sezeryan normal aynı fiyat . Kapı süsü fotoğraf lohusa şerbeti dahil
Ulii61 Mere Bende Nuri beyi severim ama sezeryan dostu olduğu için ona gitmedim etrafımda çok kişi var ona giden hepsi aynı şeyi söylüyor
Nursmom Vaaoow 7 bin hee 🙈 Benim doktorum da arzu hanim özel sigortamiz var ama bir sayı hakkı var simdi 6. Aydan itibaren ucretli gidicem dogumunda yarısıni ödeyeceğim. Hayırlısı cok pahalı ya 🥲💐
Anne_N Nazlis1 @Balipegim ben de bugün görüştüm. Aynı şekilde 7500 sezaryen. Ocakta 300 olmuştu muayene. Yine zam gelmiş 353 ödedim bugün