Ebegebeanne Meleq dikkatimi dağıtan bir şey olunca aniden bulantılarımı hissetmemeye başlıyorum kötü düşünme
Meleq Ebegebeanne inşallah benim de bu seyahat sebebiyle kafam dağıldığı için bulantım geçmiştir canım iyi düşünmek istiyorum ama korkuyorum
funnymummy moom222 inşallah yarın 7 haftalık oluyoruz arada karın ağrısı dışında başka birşeyim yok şükür ki 🤲
funnymummy Karelinannesi benim de Daha önce 11 haftalıkken bir düşüğüm oldu ama öncesinde 10 gün kadar kanamam olmuştu
Yasemiinny moom222 7+5 ikinci bebeğime hamileyim. 15 gündür hafif mide bulantısı var ama düzgün bişey yiyemiyorum. Sarımsak soğan aşırı kokuyor 🤢 az az yemek yemeye çalışıyorum. Tiksinmeden yemek yemek ne büyük nimetmiş ya 🥴
Meleq Mnk16 canım benim de aralıkla gelseydi bulantılarım korkmazdım ama 3 haftadır beni acillere taşıyan bi bulantıdan birden kızartma yiyen bi rahatlığa geçince tedirgin oldum
Meleq Srfe_01 inşallah haklısındır canım ama beni acillerde süründüren bir bulantım varken aniden kızartma yiyen bi rahatlığa geçince tedirgin oldum
Marsilya Ben de 7+4 üm . Tek taraflı kasık ve bel ağrısı var. Umarım normaldir hep tedirginim huzursuzum
Poyfudukk 9+2 olduk gayet mutluyuz uslu bebişim hiç zorluk çıkarmıyor 🧿 hamilelik dönemimin tadını çıkarıyorum ben de 🥰
funnymummy Melikeuyar ya benim öyle ciddi bir ağrı gibi değil böyle göğüs altında sanki bir top oluyor gibi sertleşiyor ağrıyla 2-3 saate bir ağrı mı sancı mı tarif de edemiyorum
Ozlemmm59 Karelinannesi benim ilk gebeliğimde hiç bir belirti yokken kontrolde öğrenmiştim kalbinin durduğunu.6+4 dü