Sdadmrbas Poyrazin_annesi ben önden aldım da evde duruyorken getirmek mantıklı gibi yorumlara bakarak. Bide hastane pompa vermiyor devlet olduğu için oda ayrı bir nokta bizde.
Sdadmrbas Elifgoktug1 bende sık emzirme taraftarıyım. Sadece emicekya az gelcek sonuçta süt kanalları yeni açılıyor. O uyurken falan var olanı arttırmak amaçlı sağmakdan bahsediyorum. Yoksa emzircem tabiki saat başı yoksa nası gelsin emzirmedikçe
Sdadmrbas Edanurkeles aynı düşünceye büründüm bende yorumlardan sonra açıkcası. Süt gelse bile sağmak bence mantıklı bebiş uyurken sağarım o sırada süt üretmeye vücut devam eder
Sdadmrbas nevarneyokk valla bende sütüm gelir diye düşünüyorum zatende arttırmak amaçlı sağarım diye yanıma almaya karar verdim
Sdadmrbas erdem_agah ay valla her görüş farklı ama dediğiniz de çok mantıklı belki ememiycek ama sütüm olcak o zamanda acı olcak göğüste. Ben en iyisi koyayım 😊
erdem_agah Sdadmrbas ilk günler ne yasayacaginizi asla bilemezsiniz. Çünkü herkesin yaşantısı farkli hikayesi farklı. İhtiyatlı davranıp götürmek gerekir. Ben ilk hafta süt sagma makinasi ile gezdim mesela normal doğum yapmama rağmen
Sdadmrbas ecemsmom sol göğüs ucum sağa göre biraz daha belirgin. Sağ daha içe dönük hala. Her ihtimale karşı koyucam canım teşekkür ederim
Sdadmrbas nevarneyokk hiç duymadım dediğinizi. Bende komposto ederim 2 3 gün önceden eşim getirir akşamına diye düşünüyorum bakalım hangisi kolayımıza gelirse . Saolun öneriniz için 😊🙏
ecemsmom Sdadmrbas benimde öyle hastanede çok zorluk çektim emzirmede sütüm vardı bebeğim de emmeyi istiyordu ama uç yüzünden mahvolmuştuk yanımda yoktu pompa vs eve gelince aldım direk öyle alıştı rahatladık
Sdadmrbas erdem_agah evet canım herkes bir olmuyo her doğum farklı,süreç farklı. Hayırlısı ile ben de atlatıcam inşallah 🥰
Selcans Sdadmrbas Normal dogum yaptım 3 gun sonra geldi sütüm sezeryan olucam gec gelir diye düşünme. Ama mumkunse elektrikli bir pompa al ben almamistim hastaneden cikar cikmaz aldım 29 gün oldu elim ayagim o makine 😅