gizemmm BlntMerveBayhan sizinde çok yüksek çıkmış çok geçmiş olsun Allah’a şükür herşey iyiymiş Allah bağışlasın sizinde
Tuba8435 gizemmm kızlar merhaba bende bugün ense kalınlıgı ölçümü için doktordaydım kendi doktorum 1,5 ölçtü sonra beni radyolojik ultrasona gönderdi orda 2,5 ölçüldü bu durumda olan var mı farklılık var bu kadar yüksek olması aradaki farkın normal mi sizce?
Rumeysa53 Bng bnde. Pazartesi gunu ikili test sonucunu gosterdm bnm testimdede riskli cikti ilk ogrendgimde bnde sok oldum agladm ama boyle birsey varsa da ravbim onla imtihan etcek bizi..icini bnce rahat tut allah buyuktur bol bol dua et..yuzde 99 dogru cikan testi banada dedi doktor ama 2 bin tl ve suan o testi yaptrck bir durumda degilm ve yaptrsamda sonuc kotu ciksada aldirmicagm icin yaptrmiyrm icini ferah tut uzme kendini
Bng Rumeysa53 ben de öyle yapmaya çalışıyorum da üzülmemek elde değil.aklından çıkmıyor zaten insanın.her şeyin hayırlısı.inşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebeklerimiz🙏🏻
BlntMerveBayhan Bng geçmiş olsun canım me zaman yaptıracaksın Peki diğerlerini inşallah iyi sonuç çıkar seninde 🙏🏻
Bng BlntMerveBayhan bana 13. Haftayı bekle dedi de um.onu bekliyorum. Sonra da bekelme süreci...inşallah herkes iyi haberler alır🙏🏻Teşekkür ederim
Sibel Bng dua edecem ALLAH ın izniyle hiç kötü bişey çıkmayacak ben eminim siz de içinizi ferah tutun🙏🏻
umutyusuf Allahtan ümit kesilmez canım hakkımızda hayırlı olani en iyi o bilir ben bu sureci yasamamak icin testi yaptirmiyorum çünkü hamileligin cok zor gececegine inaniyorum eltimin çocuğu içinde akciğerinde problem var denmisti kızın burnunda geldi hamileliği masallah simdi 7 aylik bebisimiz var cok şükür sağlığı yerinde dualarımız seninle kendine ve bebisine iyi bak....
Nulu Bng Canım Benim ablam yeğenime hamileyken yüksek riskli dedi doktor sonuçlar hepsi kötü çıktı hatta beyninde ödem var dediler down sendromlu olacak diye ablam araştırmalara başlamıştı özel okul özel eğitim vesaire gibi. Amniyotik sıvı almak istediler ablam izin vermedi Allahtan ne gelirse kabulüm aldırmayı asla düşünmedi ilerleyen aylarda ne ödem kaldı ne bişey turp gibi bir kızı oldu Allah’a bin şükür okadar çok yanılma payı varki o testlerin sen Allah’a sığın hiçbiri kesin bişey diyemez sağlam denilen nice engelli bebek doğuyor nice engelli denilen ama sağlıklı bebekler kürtajla hayatlarına son veriliyor hiç üzülme Allahım sağlıklı sihhatlı hayırlı evlat olmasını nasip etsin