Sonunda bende hikayemi anlatmaya gelebildim. 31.12.2021 de 39+5 rutin kontrol için gitmiştim sabah önce nst ye girdim sonra ultrasona ama doktorum nst yi beğenmediği ve ultrasonda suyumun azaldığını söyledi hatta suyun mu
geldi fark etmemen pek mümkün değil ama diyerek çatı yapmak istedi daha önce hiç yapmamıştı bu arada açılmam 0 dı ikinci kez nst ye girdim daha iyiydi ama yine güzel değildi bu arada tansiyon ihtimaline karşı da alfamet kullanıyorduk. Durum böyle olunca bugün yatış yapacağım sana eşyalarını al gel der demez doktor biz küçük çaplı bir şok geçirdik 😬
Suni yada sezaryen sundu ancak hiç sancı açılma olmayınca suni alıp yine bebeğin strese girmesinden sezeryana alınırım diye korkup direk sezeryan seçtim 00.01 de dünyaya geldi oğlum senenin ilk bebeklerinden öyle güzel bir duygu ki sizi hiç bir şey korkutamazmış emin olun 💙🥺 ameliyat süreci çok iyi ve keyifliydi korkacak hiç bir şey yok kızlar emin olun kısacık bir süreç sonrası da illa ki ağrı oluyor ama asla dayanılmaz bir durum yok bebeğimin her şeyiyle ilgilenebiliyorum sorusu olan varsa 2 günlük taze anne olarak cevaplayabilirim 🥲hepiniz sağ salim bebişlerinize kavuşursunuz inşallah 🌸