Minigin_annesi0 ipekveatlas cayır cayır yanan sobaya yaslanma sen yine de 🤣🤣 ılıkken yaslan kız ne güzel sıcacık olur belin
irem16 ipekveatlas ben de kalorifere oturuyorum babaanneme gittiğimde sobaya sırtımı yaslıyorum karnımı ısıtıyorum ağrılarımı kesiyor sanki 😂
ipekveatlas Minigin_annesi0 hani diyolar ya cok sıcak iyi değil hamilelikte diye ondan tereddüt ettim😂😂
ipekveatlas Ysgl26 ya öyle değil sırtımı koysam sıcak olsa bisey olur mu hamilelikte sıcak iyi değil diyolar
ipekveatlas pijamaboregi hahhhaha kız dokundurmucam sıcak gelcek ama sıcak hamilelikte iyi değil diyolar ya
Ysgl26 ipekveatlas orasını bilemem tabi de.. benim için bi ekmek kızart be sobanın üstündr benim için ye canım çekti bak :)
ipekveatlas Bebiscann kız öyle değil yani sırtımı dönsem sobaya bisey olur mu anlamında. hani duş alırlen bile ılık suyla alın rahimde yumuşama yapar diyolar ya dediö acaba belime sıcak vurursa bisey olur öu😂😍😍
ipekveatlas irem16 benimde sırtım ağrıyo suan oturuyom önünde😂 dus alırken bile ılık suyla alın diyolar ya dedim acaba cok sıcak olursa rahimde yumuşama falan yapar mı
irem16 ipekveatlas amaan 😂 bir şey olmaz inşallah ben hep bu kafadaydım Allaha şükür 34 haftalığım bu zamana kadar da bir sey olmadı kasmamak lazım çok 😊