EsraBaserAltan tazeannecik1 Meliha hanıma gidiyorum baştan beri. Normal doğum yanlısı ve enerjisi çok yüksek bir doktor bilgilendirmesi iletişimi çok kuvvetli. Ama sezaryen hakkında hiç konuşmadık sadece normal doğum fikrini aldım
tazeannecik1 EsraBaserAltan Keşke bende baştan Acıbademe başlasaydım ya 😐 Evet bende normal doğumda hem iyi hemde normal doğum tavsiye ediyor diye duydum hep ama sezaryende benimde bir bilgim yok 😐
Lulikli EsraBaserAltan ben de meliha hanım düşünüyorum ama sezeryanı hakkında hiçbir bilgi bulamıyorum ya 🥲
EsraBaserAltan tazeannecik1 Olsun bu saatten sonra devam edersiniz haklısınız baştan beri aynı doktora gitmek istiyor insan ama bulmak zor oluyor bilgilendirme yapan olmuyor şehrin de yabancısı olunca çevrem de yok burada
tazeannecik1 EsraBaserAltan Evet ya 31. Haftamdayım artık çok az kaldı tekrar bir doktora alışmak zor olacak ama gerçekten Ümit gerçekten abartmış işi mecbur bir doktor bulucaz,parası aynı şartlarım farklı yani sonuçta 😐
cerenmina Lulikli hiç duymamıştım. Benim 4 haftam kaldı doğuma 36. Haftadayim. Yarin doktor randevum var olmadı dosyami isteyip acibademe geçeyim ben de. Buradaki önerilen doktorlara göre. Acibadem de en azından prenses gibi bakilirim verdiğim paraya değer
Seydadilek26 EsraBaserAltan Hüseyin Oğuz yuvanç randevu zor bulunuyor mhrsden bildirim açarsanız öyle alabilirsiniz 32 hafta sonrasında randevusuz sekreterinden kaşeli kağıt alıp sıra alabiliyorsunuz sabah erken gitmeniz gerek bunun içinde
cerenmina Lulikli esim olmaz dedi maalesef son 4 haftan kaldı dedi belki de erken doğum olacak dedi bilmiyorum aklım çok karıştı
Lulikli cerenmina bence sizin son haftalarınız değiştirmemek de mantıklı olur. Zaten çok düzgün doktor da yok acıbadem de. Mine ve meliha hanım arasındaydım mine hanımı eledim sezeryanda çok sıkıntılıymış. Meliha hanım hakkında araştıracağım yoksa belki ben bile geçmeyebilirim.
Gizmo90 Hamileliğimin başında Meliha Hanıma ve Ceren hanıma muayene oldum. Meliha hanım daha bilgili geldi bana Eskişehir’de yaşıyor olsaydım Meliha hanım ile devam ederdim.