Ebru_3804 Hruu yok sezeryan oldu ikiside oğlum gelemedi bi türlü 8 santim açılmada vardı kalbi sıkıştı acil sezeryana aldılar kızımda mecburi sezeryan oldu
Reyyankus Hayalim38 ben Aralık 16 da doğum yaptım Cahit beydi doktorum ilk oğlumun doğumunu da o yaptırmıştı. Bende aşırı memnunum çok güzel ilgileniyor ebeler doktorum ama fiyatlar uçmuş ya şaşırdım siz söyleyince tam zamanında doğum yapmaşım dedim. benim eşim askeri personel o yüzden indirim oluyordu muayene+nst 168 veriyordum doğuma da 2900 küsur verdik
Hayalim38 Reyyankus Kesinlikle fiyatlar baya bir uçuk olmaya başladı birde bu yıl 2 defa zam geldi aksi gibi ama işte doktrumdan memnunum değişmek istemiyorum inşallah yine bir son dk zam gelmezse kesin orda olacak doğum bakalm nasip bu arada sizin doğum sezaryanmi acaba kaçıncı haftada nst alıyor Cahit bey
Reyyankus Hayalim38 hayır ikiside normal doğumdu oğlumu hatırlamıyorum ama kızımda 35. Haftada nst başladı.
mirage333 Çok şükür özel hastaneye gidebiliyoruz. Yıllar sonra okadar uğraşıp tüp bebek ile hamile kalabilmişim, böyle bir hastanede asla. Gidenlerin Allah yardimcısi olsun.