Filizz123 acilden giriş yaptım beni içerden direk yukarı çıkardılar eşime haber verdiler doğuma alındı diye eşim valizi alıp kapıya getirdi doğum olduktan sonra gidip eşimden kıyafetleri aldılar yani net 2 3 dk bebeğim öyle durdu. Mesela bizim kıyafetler de amele gibi kucağımızda oluyo. Nereye gidersem kucağımda kıyafetlerim vardı düşensenize 😂 Alın bi köşeye koyun sancı odasında duran kıyafetlerimi doğumhaneye getirip yere attılar. Doğumhaneye çataldan kalktım kendi kıyafetlerimi giydim odaya cıkana kadar. Ya eziyet yemin ederim. Mahremiyet denen bişey yok. Herkesin herşeyi ortada. Doğum sonrası kontrol için çağırdılar gittim herkes gördü oramı yani yattım çatala açtım gelen geçen hasta baktı (aynı odada bebek kontrolü yapılıyor)
Aslında özele gidecektim. Bi tanıdık orda yaptı 2 3 tane ebe tanıdık buldu. Çok övdü onun gazına orda yaptım yoksa kontrol devlet doğum özel olacaktı. Benim içinde araya tanıdık soktuk ebeler ilgilendi kesinlikle azarlamadı ablacım canım az kaldı canın acıyo biliyorum bak benim de parmaklarım acıdı az kaldı diye konuştu ama inek doğurtur gibi de doğurttu yani öyle 😂😂