okuyor Bebeğine beşik için dönence alan anneler, nerelerden, hangi modeli, ne kadara aldınız acaba? Müzikli olanların fiyatları uçmuş, şu an keçe olanlar çok moda sanırım. Çok da tatlılar. Neler aldınız :)
Tugbaa2937 okuyor fisher price benimki usttunde gece lambası var karanlıkta yıldızlar çıkıyor. Kumandasida var ama çalışmıyor şuan pekte önemli değil ben 3 yıl önce letgodan almıştım. 75 TL illa sıfır olması gerekmiyor. Bence letgoya bak. Hatta aynı markanın müzikli lazimligini bile ordan aldım. ☺️ Hatta joie bebek arabası aldım. Nerdeyse sıfır millet canı sıkılıyor satıyor. 1300 TL baston arabayı 250 TL almistim. Sıfır ayarında . Kesinlikle oraya bak
annembabam okuyor ben de dolaptan aldım . 70 ₺ ye sıfır sayılır . Anne yanına monte edilmemis ve sonra kaldırılmıştı. Fisher Price, müzikli , dönüyor ve pek çok ses var içinde . Hoşnut kalınası bir ürün . 🙏🏻 Kesinlikle sıfırına o rakamlar verilmez .
Tugbaa2937 Elfs valla öyle çokta önemli bişey değil benim bence heveslenip almıştım. diğer çocuğum hiç ilgilenmedi bile bakalım bu belki ilgilenir ☺️☺️
Yamantosunannesi İnstadan ecerce adlı sayfaya 300 tlye yaptırdım. Herşey o kadar pahalı ki sorduğum satıcılar 200 den aşağı fiyat vermedi hiç. Odamız küçük prens temalı olduğu için ben bu tasarımı yaptırdım memnun da kaldım. Müzikli değil tabi ama olsun☺️ 1.