Merhaba anneler doğum yapalı 2 ay oldu. Bi sürü gereksiz ve cok gerekli şeyler almışım bunu sizlerle paylaşmak istedim.
Kesinlikle cok işime yarayanlar :
-bebek kamerası ( elim ayağım oldu resmen. Telefondan arıyorum içerde her işimi yapıyorum uyandı mı acaba derdim yok. xiaomi’ninkini almıstım.
- oda nemlendirici ( burunları küçücük ve cok tıkanıyor küçük bi oda nemlendirici aldım o bile iş görüyo. )
- anne yanı yatağı ( babynest) beşikten indir kaldır derdi olmuyo. Hala yanımda babynest içinde yatıyo.
- c şeklinde emzirme yastığı. ( hem emzirirken hem alt değiştirirken falan cok kullanıyorum çünkü bebeğim düz yatırınca cok kusuyo bi yükselti iyi oluyor )
- küvet süngeri ( küvetin içine süngeri koyuyorum birazda su. Bebek ne üşüyor ne de kayıyor. Cok rahat yıkıyorum
- anne bebek çantası zaten mutlaka olmalı her yere onunla gidiyorum içi geniş ve düzenli
- bi sürü ağız mendili ve salya önlüğü alın cok kusuyolar 😂 yıkamakla uğrasılmıyor
- desitin pişik kremi ve nurse harveys gaz damlası işe yaradı bizde ( kolik bebeğim var)
- bebek bezi çöp kovası ( korbell . 2 3 günde bir değiştiriyorum poşetini. Odamda duruyo. Sıfır koku. ) dolap uygulamasından 2. El uyguna almıştım
- kendim için ise ilk zamanlar iyi ki aldım dediğim şey GÜMÜŞ KAPAK kesinlikle. O olmasa emziremezdim göğsümü yara olmaktan kurtardı. Çünkü cok cok hassastı. 15 gün falan kullandım devamlı. Sonrasında göğüs hassasiyetim geçmişti zaten.
- imom omega kullanıyorum kendim için vitamin ve bence sütümü de arttırdı. Daha zinde hissediyorum beni ayakta tutan o. Emziren anneler mutlaka kullanmalı
Şimdilik iyi ki dediklerim bunlar kızlar belki fikir olur sizin de işinize yarar diye . 😘