busraaa95 hankayaa123 kan sulandırıcı kullanmıştım ben onun dışında bol meyve sarımsaklı soğanlı şeyler tükettim
Asyaveannesi36 hankayaa123 ilaç değil ama kan değerlerinize bakılıp kan sulandırıcı iğne veriliyorlar
hankayaa123 aysenurtc Ysgl26 busraaa95 Asyaveannesi36 Bsrdncrn ya kızlar covid değilim aslında test yaptırmadım şimdi normal şartlarda hemen bi ilaç içiyodum geçiyordu şimdi içemediğim için geçmedi 2 3 gündür sürünüyorum test yaptırmaya da korktum açıkçası çünkü covid ilaçları ağır ilaçlar aferin bile içmiyorken tutup da onları kullan derler diye korktum o yüzden bilen kişilere sormak istedim teşekkürler 🌸 şimdi de en kısa zamanda gidip test yaptıracağım 😊
Asyaveannesi36 hankayaa123 covid ilacı olduğunuz İçin vermiyorlar zaten sadece kan sulandırıcı ve C vitamini veriliyor 😌
busraaa95 hankayaa123 hamile olduğunuz için zaten ilaç içemiyorsunuz verseler bile. Benim doktorum sadece kan sulandırıcı ve vitamin hapı vermişti. 😊🌸
busraaa95 ipek_45 hayır tabikide içiniz rahat olsun endişenlenmeyin ilaçlarınızı düzenli kullandığınız zaman sorun olmaz. Rabbim koruyor zaten onu ☺️