FatmaAhmet 2.düzey detaylı ultrosana girmem gerekiyor devlet hastanesinden nasıl randevu alabiliriim direk ultroson için randevu alınabiliyor mu yoksa doktora gidip gün mü almam gerek?
FatmaAhmet Ciselbasaranşevket yılmaz ve üniversite hastaneleri yapıyor dedi doktorum şuanda zübeyde hanıma gidiyorum özele başlamak istiyorum ama hangi hastaneye gideceğime karar veremiyorum
saadet1988 FatmaAhmet ozel.esentepede 300 tl agustos 31 e randevu verdiler sonomed diye bi goruntuleme.merkesinde arkadasim cektirdi prof ceken de 250 tlmis kararsiz kaldim.bende
deletedmom503 Ben osmangazi aritmideyim ama 2. Duzey ult esentepe de cektirdim osmangazi de yok cunku 2. Duzey ult
deletedmom503 FatmaAhmet muayene ye gitmiyorsunuz zaten o ay direk ordan randevu alip 2. Duzey ult cektiriyorsunuz sonuclari hemen veriyorlar zaten kendi dr randevu almaniza gerek yok direk gidip sonuc gosterebilirsiniz
dyg1606 deletedmom503 doktorunuz esentepeden mi. 2.duzey nasl oluyor benmde detayli cekimim var ama ikimci duzey falab ayrinti bilmiyorum doktorum bsy belirtmedi
deletedmom503 dyg1606 Hayir dr osmangazi aritmide orda 2.duzey ult olmadigi icin ben esentepe tıp da cektirdim kendim aldim randevumu direk 2. Duzey ult icin cektirdkm sonucu hemen veriyorlar direk kendi dr goturup gosterdim
Burcuoztrkk Ben esentepeye gidiyorum muaneye 2li test zamanı bayramdan sonraya geldiği için doktorum zübeyde hanımda ikili test yapmamı söyledi ramdebu aldım bende 28 ağustosa
Burcuoztrkk deletedmom503 ultrason nasıldı begendinizmi detaylı yı yani bazı görüntüler net olmuyomus bilgi vermiyolarmıs falan sizin doktorunz kim
deletedmom503 Esentepe tıp merkezinde bir bayan dr cekiyor detaylı ult ama ismini unuttum simdi gayet guzel anlatti herseyi tek tek açıkladı kalp damarlarına kadar anlattı inceledi en son renklerdirdi ult ve şimdi sende bak kızını renkli görelim bide dedi yarım saat boyunca baktı hatta göstermezse kalkıp yuryus yapmani biseyler yemeni istiyormus cocuk yuzunu gostersin dönsün diye benim gerek kalmamıstı😉
Burcuoztrkk deletedmom503 cok tesekkur ederm zahmet edip yazdıg ınız için sağlıkla kucagınıza alın insallah💕😘