Hlm_aydn61 bilgegk resmen şuan benim kaç ay önceki halimi anlatıyorsun yemin ederim taki doktora gidip yüzde yüz diyene kadar 🤣🤣🤣
Hlm_aydn61 bilgegk kontrole ne zaman gidiyorsun önceden hiç tahmin yaptimi doktor.ve düşün ben o kadar aşina olmuştum ki kıza esim bile kiz kiz diye seviyordu o bile erkek olduğunu duyunca sokkkkkkk oldu 🤣🤣🤣🤣
bilgegk Hlm_aydn61 yarın kontrolüm var henüz tahminde bulunacak aslinda 12+3 haftaligiz minik daha 😊 doktor bi tahmin yapmadı ama ben surekli kızım olucak diyorum eşimde erkek hissediyorum diyor 😂😂 analar hisseder deyip kendimi teselli ediyorum 😂😂😂
Hlm_aydn61 bilgegk Ay ben bile cok cok heyecanlandim çünkü hikayen düşüncen aynı benim gibi bakalım ne diyecek doktor.🤣🥰🙏🏻👼🏻Rabbım hayırlısı sağlıklı olanı ne ise onu nasip etsin inşallah ve sizi bebisinizi korusun inşallah canim anne adayım
bilgegk Hlm_aydn61 yarın buraya buyuk bi şokla erkek olucak diye yazarsam şaşırmayın 😂😂😂 amin kuzucum insallah cumlemizin bebisini korusun 👼
asellmom Liyalina ben tahmin yapan her tahmini tutan biri değilim ama erkeğe benzettim öğrenince bizede söyleyin 🌸