minikayak2-6 Kızlar 21+6 haftalığım az önce tuvalete girdim idrarımı yapmak için ve vajinamdan gaz çıktı hamile değilken ilişki sonrası falan nadir pluyprdu ama şimdi neden oldu anlayamadım bir sorun olur mu ki
Askiletotomsu minikayak2-6 mevcut olan tüm deliklerden gaz çıkıyor benim Sen yine iyisin Gözümden bile gaz çıkıyor tiss diye
Birdost minikayak2-6 bende bi kere oldu ve doktoruma sordum. Kasların gevşemesinden olurmuş. Onemsemedi. Olabilir dedi. Doğumdan sonra düzeltmek için işlem uygulanabilir dedi. Benim de bir daha olmadı zaten ama en korktuğum insan içinde olmasıdır zira engel de olunamiyor.🙀
Askiletotomsu minikayak2-6 😂 göz normalse vajina çok daha normal kalıyor 😂😂😂 benimde pıt pıt eder içerde eğlence vR galiba
Askiletotomsu minikayak2-6 bilmiyorum ki teyzesi Sata göre 7 haftalığız Ama ben hep acil doktorlarina gittim Bişey diyemeyiz daha erken keseyi gördük, kese küçükken su kadarliksiniz denmez filan dedi Salı kontrolümüz var özele randevu aldim
minikayak2-6 Busra2013 aynen ya tam çömeldim ben şok 😂😂 normalde sesli gaz nadir çıkar benden 😂😂 ordan olunca anlaşılıyor direkt zaten😂😂normalse sıkıntı yok o zaman doktoruna sormuş muydun
Busra2013 minikayak2-6 yok sormadım adetken cok olurdu arrık alısmısım😂sormadım bebegım gayet saglıklı allaha sukur