35SD28 Minikminik41 korkutmak istemem ama ben kulak ağrısıyla acile gittim. Covit çıktım. Bir doktora görünmekte fayda var.
Asyaayaz1 Tıkanıklık hissediyorsanız eczaneden damla almanız gerekir doğal yöntem vs işe yaramıyor cnm
Minikminik41 Asyaayaz1 çok öksürüğüm vardı sabah bir anda kulağıma ağrı girdi çok kötü şuan hem çınlıyor kulağım hem tıkanmış gibi
Sedacyln Minikminik41 damla damlatma canım kana karışıyor direk. Doktora git yönlendirirler seni şunu kullan diye
35SD28 Minikminik41 gelmiş geçmiş çok şükür. Bende o kadar kendimi korusamda covit olmuştum. Hâlâ nasıl bulaştı diye düşünüyorum
Minikminik41 35SD28 çok sağol sanada çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bende öyle canım evden bile çıkmıyordum doğru düzgün hastalık var diye evde durarak yakalandım
35SD28 Minikminik41 Allah razı olsun. Biz çok hafif atlattık hep ayaktaydım 🤲 inşallah sizinde öyle geçmiştir.
Sedacyln Minikminik41 bende bi ara kulak ağrısı çektim aile hekimime sordum sakın damlatma direk kana karışıyor bebeği etkiler dedi. Sonra kendi kendine geçti😂
Mimik Ahhh ahhh bende de var… Grip olmustum , simdi hem agri hem tikaniklik… Bir iki damla Ilık zeytinyagi damlattim bu gun ama banamisin demedi… Daha once denemistim, ise yaramisti oysa😒 Yarin k.b.b doktoruna gidicem, daha da erteleyemem…😪
Minikminik41 Mimik çok kötü bir ağrı çok zorladı beni bende damlattım yağ bendede işe yaramadı maalesef