Mahiree Selam kızlar ya lütfen söylermisizniz kaç haftanızda bebeyniz baş aşagı pozisyonun alıdı? 35 hafatmdayım doktor muyane sırasında bebeyin hala baş aşaga deyil tam tersine duruyor söyledi sezaryan korkusu varmış yani biraz daha bekliyelim dedi doktor 😞😞
bebekkaradag Mahiree 35+5’iz, bizimkide ters. Döner diye bir umut bekliyorum ama doktorum yerine yerleşmiş gibi dedi. Bakalım nasip🤗
Glstn Mahiree Benim arkadaşımın bebeği de dönmedi. Normal doğum yaptı bebeği de kendisi de sağlıklı hamd olsun😇
Mahiree Nidanurfirat ya i Nidanurfirat doktorda öylə söylədi bide bənim oglan 3kg olunca doktor zor ola bilir dedi☹
Senibeklerken Benimde 35+4 ama hâla dönmedi. Bugün ebe bir arkadaşıma sordum. Son ana kadar dönebilir herkeste farklı oluyor dedi. Bakalım bende bekliyorum umarım dönerler Allah'ın izniyle...
KaderGlserinOk 36+3 te kontrole gittim Bebek dönmüş ama kanala girmemiş dedi bende çok merak ediyorum nasıl olacak 😏
Mahiree KaderGlserinOk hayırlısı canım yaa bende dönmek bi tarafa poposu aşagada kafası göyus altımdaymış bizim oglanın dönmeye hiç niyyeti yok qaliba😭
ElifKarata Mahiree canm. Benmki 28de döndü endişe etme bebişlerin keyfıne bağlı bu durum insallah döner dönmesi için belli hareketler vardı internetten araştır bak
TospikAnne Kızlar dönmexse nolur yani? Normal doğum istediğiniz için mi dönmüyor diye üzülüyorsunuz yoksa bunun başka bir sıkıntısı mı var? Benimkide dönmemiş 32deyim. Sezeryan olcam ama.