Bussbusss 10+4 haftalık hamileyim bir gafta içerisinde 3 kez ultrasona girmemin bebeğe bir sakıncası olur mu bu konuda bir bilginiz var mı?
Aslihan2 Bussbusss Ben bunu doktoruma sormuştum herhangi bir sakıncası yok normal ışık ses nasılsa buda öyle etki ediyor hatta kendisi hamileyken sürekli ultrasonla kendine bakıyormuş ☺ cok derin şeyler düşünmemek gerekiyor hepsi Allaha emanet 🥳❤
Simsim60 Bussbusss ben riskli gebeyim ilk haftalar korkumdan her hafta giderdim.doktorum sürekli ultrason iyi birşey değil dedi.
Oznurkk Bussbusss benim kanamalarım olduğu zaman giriyordum mecburi olarak bazen 3 bazen 4 kez . Sonuçta keyfine girmiyoruz. Bir sorun olsa ona girmeden göremeyiz. Doktor da önermez zaten bu hafta girdin daha girme der. İçin rahat olsun tabi keyfine girmemek lazım ☺️
litfenama Bussbusss ses dalgasıyla görüntü oluşturur. Birileri piyasaya yalan bilgileri yayıp, milletin kafasını karıştırıyor. Yani hiçbir sakıncası olmadığını doktorlarda söylüyor.
Oznurkk kubraQwe şuan devam etmiyor 31+2 haftalığım. Ama 12 haftaya kadar hatta en son 17 haftalıkken kanamam olmuştu. Her hafta iki üç kez oluyordu.çok şükür bitti 🤲🏻
kubraQwe @“Oznurkk”#p19641624yaa benimde öyle çok korkuyorum sürekli sırt üstü uzanıyorum kesenin yanında kanama alanı var progestan kullanıyorum insalalh benimde böyle olur