Lina_kuzucuk bigunanneolucak ama test filan yapma kuzenim yaptı oda benden sonra vurdu pozitif çıktı hem erken teste hemde normal ucuz testlerde adet oldu yıkıldı resmen
Arzz bigunanneolucak Ben iki kere çatlatma iğnesi vuruldum olmadı ama Dr dediği her iğne vurulduktan sonra bekle etkisi birkaç ay devam eder şeklindeydi ki çatlatma iğnesi den üç ay sonra hamile kaldım kendini rahat bırak ve gece namazına kalk çok etkili tavsiye ederim sekizinci haftanın içindeyiz inşallah Rabbim o çift çizgiyi sanada göstersin tez zamanda ben on tane filan test yaptım biliyorum o mutsuzluğu ama Rabbim vereceği olmasa istetmez derler
Arzz Yasminn0707 Yumurta 20 mm olunca vuruldum ikisininde iki seferde de 2 tane 20 mm bir-iki tane de 16 mm yumurtam olusmustu
Yasminn0707 Arzz iğneyi olduktan sonra ne zaman regli oldunuz iğnenin kaçıncı günü benim bügün 14.gün0mdü testte yapmadım regli de olmadım o yüzden merak ettim
Papatyam41 Ben de 1 hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum bugun 8. Günüm ve kasık ağrım var adet olacakmışım gibi şiddetli şekilde. Ilk kez vuruldum iğneyi merakla bekliyorum. Testi doktorum 15. Gün yap demişti daha erken sonuç alinabilir mi
Arzz Birde tedavi sürecinde yumurta kalitesi için incir kürü hayıt suyu polen bal karışımları birçok şey tuketmistim her ay farklı kur uygulamistim