misirveannesi Iremaltnr ben ! Midem bulanıyo.. son ay cok iştahlı olunur asıl kilo o zaman alırsık diyolardı ben ağzıma bişey atınca midem bulanıyo canım hiç bişi istemiyo :( fenalardayım
Iremaltnr MslAknn bende olmazdı normalde gebeliğin ilk gününden beri çok güzel bir gebelik geçirdim ne mide bulantısı ne birşey bugün böyle olunca ağır geldi 😢
Iremaltnr Yagmur34 siz kaç haftaliksiniz bulantı olmasında halsizliği tercih ederim çok lanet birsey. Bu bulantı 😝
Iremaltnr misirveannesi al bendende o kadar 🤦🏻♀️ Bebek iyice büyüdü alan8 daraldı mideye baskı yapıyor diye mi oluyor acaba 🤷🏻♀️
Iremaltnr Yagmur34 Son zamanlar geçmiyor diyorlar artık ama biticek illaki Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏❤️
Iremaltnr MslAknn demek ki erkekler de böyle oluyormuş😁 Şimdiye kadar çok rahat geçirdim aslında bugün böyle oldum neye uğradığımi şaşırdım 🤦🏻♀️
Sweetmomtobe Bende 36+3 üm. Bugün mide bulantısı ve yanma çekiyorum. Yediklerim mi dokundu diye düşünüyordum meğersem aynı durumda olanlar varmış.
Liyuzamom Iremaltnr çok sık kasık ağrısı yaşıyor musunuz sanki adet olacakmış gibi ben 36+3 üm 2 gündür var da bi korkuyorum
Iremaltnr Liyuzamom Yok çok şükür kasık ağrım yok sadece bel ağrısı oluyor arada ☺️Bol bol dinlen canım yorma kendini fazla 💙
hamisanne_63 Liyuzamom ben 36+2 öyleyim şuan bebek çıkacakmış gibi hissediyorum cok agrı baskı oluyor sizin son durum nedir ?